Toughbook 55 yenilendi

TOUGHBOOK 55

TOUGHBOOK 55 mk3, büyük ölçüde geliştirilmiş “Raptor Lake” işlem gücü, modülerliği ve bağlanabilirliği ile her türlü uygulama için dayanıklı mobil bilişimde standardı belirliyor.

 Panasonic Connect, pazar lideri modüler dayanıklı dizüstü bilgisayarı TOUGHBOOK 55’in üçüncü neslinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Yükseltilmiş cihaz, her türlü görevi veya uygulamayı başarıyla çalıştırmaya ek olarak modern mobil çalışanın giderek çeşitlenen iş rolleriyle de uyumlu oluyor. Bağlantı, esneklik ve kullanım kolaylığı ihtiyacını sağlamlık, uzun pil ömrü ve güvenlik ile mükemmel bir şekilde dengeliyor.

Pek çok mobil çalışan için tasarlandı

TOUGHBOOK 55mk3, ileriye doğru atılmış büyük bir adım olma özelliğini taşıyor. Kamu hizmetleri ve saha hizmetleri sektörleri, otomotiv, acil durum hizmetleri ve savunma sektörlerindeki kuruluşların mobil çalışanlarının çeşitli gereksinimlerine uyum sağlamak için üstün performansından, gelişmiş bağlanabilirliğinden ve artan modülerlik ihtiyacından yararlanmasını sağlıyor.

Piyasadaki en özelleştirilebilir dayanıklı cihazı sunan Panasonic, Ocak 2024’ten itibaren yüksek hızlı veri aktarımları için ideal olan dördüncü bir USB Type-A ve ikinci USB Type-C arabirimine sahip yeni bir arka genişletme yuvası ekleyerek modüler tasarımı daha da geliştiriyor. TOUGHBOOK Universal Split, basit bir değiştirme, yerleştirme ve oturtma ile değiştirilebilecek çevre birimleri için cihazda yer almaya devam ediyor.

Panasonic FZ 55

Intel vPro Teknolojisine (Raptor Lake) sahip Intel 13. Nesil Corei5 işlemci ile işlem gücünde yüzde 12,7’ye varan bir artış (PC mark10) sunuyor. Intel vPro teknolojisine sahip opsiyonel yeni Core i7 işlemci, en zorlu uygulamalar için üstünperformansa ihtiyaç duyanlar için bilişim gücünde yüzde 17,4’e kadar artış sağlıyor (PC mark10). Diğer iyileştirmeler arasında hareket halindeyken doğru ve güvenilir iletişim için gelişmiş eSIM ve Çift SIM bağlantısı, pil gücünden tasarruf etmek için en uygun bant genişliğini seçen en yeni Wi-Fi (Intel Kablosuz 6E AX211) ve yükseltilmiş Bluetooth 5.3 bağlantısı yer alıyor. Bu en yeni Windows 11 Pro cihazı, henüz yeni işletim sistemine geçiş yapmamış olanlar için Windows 10 sürücüleriyle de geliyor.

Sektör ihtiyaçları için geleceğe hazır

TOUGHBOOK 55 uzak konumlar, test pisti ve ısı odası gibi pek çok yerde yapılan testler gibi zorlu koşullarla başa çıkmak için dayanıklı ve güvenilir bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan otomotiv Ar-Ge mühendisleri için ideal bir çözüm haline geliyor. Telemetrinin gerçek zamanlı olarak ölçülmesiyle cihaz, üstün depolama ve bağlantı özellikleri sayesinde büyük veri hacimlerini kolayca işleyebiliyor.

TOUGHBOOK 55

TOUGHBOOK 55, kamu hizmetleri ve saha hizmeti onarımları tarafında ise eski sistemler ve uzman bağlantı noktaları da dahil olmak üzere çoklu yapılandırma ve bağlantı seçenekleriyle öne çıkıyor. Savunma ve acil durum hizmetleri kapsamında ise Microsoft Secured-core bilgisayar olarak yüksek düzeyde veri koruması ve görev içinkritik bağlantı seviyeleri sunuyor.

Hafif tasarımı ve toz ve su sıçramalarına karşı koruma sağlayan IP53 derecesini bir araya getiren TOUGHBOOK 55, 90 cm’ye* kadar olan yüksekliklerden darbelere ve düşmelere dayanabiliyor ve -29°C ile +60°C* arasındaki sıcaklıklarda rahatça çalışabiliyor.

Sürdürülebilir ekosistem

Mobil çalışanlarını TOUGHBOOK 55 ile donatmak isteyen kuruluşların ek maliyetler konusunda endişelenmesine gerek kalmıyor. Yeni cihaz, TOUGHBOOK 55 serisindeki pil paketleri ve şarj cihazları gibi çevre birimleri ekosisteminin çoğuyla uyumlu.

Yeni BMW S 1000 XR :Segmentinde Standartları Belirliyor