TicWatch GTH küresel pazara açılıyor

ppp

Mobvoi, sonunda TicWatch GTH ‘sini diğer küresel pazarda satışa çıkarıyor. Şirket için bir ilk olan kare yüzlü akıllı saat, 24 saat cilt sıcaklığı izleme için bir sensöre sahip. Şaşırtıcı bir şekilde, küresel sürüm Çin’deki fiyatın iki katından fazlasına satılıyor.

TicWatch GTH’nin benzersiz satış noktası , 24 saatlik cilt sıcaklığı ölçümüdür. Sıcaklığı ölçebilen çok az sayıda akıllı saat var. Akla gelen diğer ikisi Amazfit GTS 2e ve Amazfit GTR 2e .

Mobvoi, sıcaklık özelliğinin herhangi bir tıbbi durumu teşhis etmeye veya tedavi etmeye yönelik olmadığını, ancak genel sağlığınız hakkında ek bilgi sağlayacağını söylüyor. Sensör, ± 0.1 ° C’lik bir doğruluğa sahiptir ve ayrıca birkaç saniye süren isteğe bağlı okumalar sağlıyor.

Mobvoi ayrıca 24 saatlik kan oksijen seviyesi tespiti ve solunum hızı (dakikada alınan nefes sayısı) ekler. Ayrıca rahatlamanıza yardımcı olan entegre bir nefes egzersiz koçu da bulunuyor.

TicWatch GTH, 1,55 inç TFT dokunmatik ekrana sahip ve 20 mm değiştirilebilir TPU kayışları kullanıyor. RTOS’u çalıştırırken, Bluetooth 5.1 ile bağlanır ve 50 metreye kadar suya dayanıklıdır. Cihazın içinde 2 saatte şarj olan 260mAh batarya bulunmaktadır. Pil ömrünün on güne kadar çıktığı söyleniyor.

ttt 1

Akıllı saat, 14 egzersiz modunu ve egzersiz algılamayı (TicMotion) destekler. Ayrıca uyku takibi, uygulama bildirimleri, müzik çalma kontrolü, hareketsiz hatırlatma ve telefonunuzu bulma özelliği için de desteğe sahip.

Mobvoi, TicWatch GTH için Çin’deki 299 ¥ (46 $) fiyat etiketinin iki katından fazla olan 95.99 $ istiyor. Avrupa’da 79,99 € ve İngiltere’de 69,99 £ olarak fiyatlandırılır. Akıllı saat, Mobvoi’nin web sitesinde zaten satın alınabilir.

Microsoft yeni PC aksesuarlarını duyurdu