The Last of Us Part II 19 Haziran’da Gelecek!

The Last of US Part II 2

Sony çeşitli sebeplerle ertelenen The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima için yeni bir çıkış tarihini açıkladı.

Naughty Dog 2 Nisan’da Last of Us Part II için bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklama şu şekildeydi: “Muhtemelen gördüğünüz gibi The Last of Us Part II’nin piyasaya sürülmesi ertelendi. Bu haberin bizim için olduğu kadar sizi de hayal kırıklığına uğrattığından eminiz. Size biraz daha bilgi vermek için topluluğumuzdaki herkese ulaşmak istedik. İyi haber şu ki, The Last of Us Part II’nin geliştirilmesiyle neredeyse bitti. Son hatalarımızı düzeltmenin tam ortasındayız. Ancak, oyunu bitirirken bile, kontrolümüz dışındaki lojistik nedeniyle, Son Bölüm II’yi memnuniyetinize sunamadığımız gerçeğiyle karşı karşıya kaldık.

Herkesin The Last of Us Part II’yi aynı anda oynayacağından emin olmak istiyoruz ve herkes için en iyi deneyimi korumak adına mümkün olan her şeyi yapıyoruz. Bu da, oyunu lojistik sorunları çözebileceğimiz bir zamana kadar ertelememiz demekti.

Bu kararla belki yanlış yaptık ama sonuçta tüm oyuncularımız için en iyi ve adil olanın ne olduğunu anladık. Bunun uzun bir gecikme olmayacağını umuyoruz ve paylaşacak yeni bilgilerimiz olduğunda sizi güncelleyeceğiz.

Hepinize, ailenize ve arkadaşlarınıza en iyi sağlık dileriz. İnanılmaz hayranlar ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz.”

The Last of US Part II scaled

Huawei MatePad vs Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Bu açıklamadan kısa süre sonra Sony Interactive Entertainment Worldwide Studio Yöneticisi Herlman Hulst, oyunun 19 Haziran 2020’de tüm dünyada satışa çıkacağını duyurdu. Yapılan açıklamada Ghost of Tsushima’nın da 17 Temmuz 2020 tarihinde piyasada olacağını açıkladı. Hulst:Şahsen Naughty Dog ve Sucker Punch’taki her iki ekibe de yaptıklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu şartlar altında bitiş çizgisine ulaşmanın hiç de kolay olmadığını hepimiz biliyoruz. Her iki ekip de üst düzey deneyim sunan oyunları sizlere ulaştırmak için çok çalıştı. Birkaç aylık bekleyişin ardından oyunlar yayınlandıktan sonra oyunlar hakkında neler düşündüğünüzü görmek için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.