Telefonu Kapat, %50 İndirimi Kap!

12122

Kudüs’te bulunan bir restoran da yeni bir kampanya başlatıldı. Restorana girdiğinizde telefonlarınızı kapatırsanız karşılığında hesabınız % 50 indirimli olarak geliyor.

Kudüs’te bu kampanyayı gerçekleştiren restoran sahibi Jawdat Ibrahim,akıllı telefonlardan çok şikayetçi.Ibrahim,akıllı telefonların yemek yeme kültürünü yok ettiğini, aile içi iletişimi sonlandırdığı düşüncesinde.Restorana gelen arkadaş gruplarının ya da eşleri gözlemleyerek,insanların birbirleriyle hiç konuşmadığını,sadece ellerinde ki telefonlara odaklandıkları kanısına varan Ibrahim,onları sosyal medyadan uzaklaştırmak ve iletişimde olmalarını sağlamak için böyle bir kampanyaya imza attı.

kudüs

Gözlemlerinden sonra %50 indirim kampanyasını başlatan restoran sahibi Ibrahim,tamamına yakın müşterisinin telefonlarını kapattıklarını gördü.Cihazlarını kapatan müşteriler, %50’lik indirimden faydalandılar.Bu kampanyanın sonucunda insanlar sosyal medya da gezinmek yerine yüz yüze sohbetlerini gerçekleştirerek restorandan hem mutlu hemde karlı olarak ayrıldılar.