Teknoloji Devi Geri Dönüyor!

Panasonic

Bir süre önce akıllı telefon pazarından tamamen çekildiğini açıklayan dev şirket akıllı telefon pazarına geri dönmeye hazırlanıyor.

Panasonic

Dev firma 2012 yılında çıkarmış olduğu su geçirmez akıllı telefon olan Eluga bekleneni veremeyince, telefonu piyasadan geri çekerek akıllı telefon piyasasından geri çekilme kararı alan Japon elektronik devi Panasonic, tekrar dönmeye hazırlanıyor. MWC 2014’e yeni telefonu ile katılacağını açıklayan firma, 5 inçlik darbeye dayanıklı bir akıllı telefon olacağı söyleniyor.

Büyük bir hüsran yaratan su geçirmez telefonu hakkındaki herşeyi unutturmak isteyen Panasonic, yeni telefonu hakkındaki bilgileri sır gibi saklıyor. Bu yüzden telefon hakkında birçok dedikodu alıp başını gitmiş durumda. Söylentilere göre Panasonic, Microsoft’un ortaya çıkardığı teşvik primi furyasından ciddi bir prim aldığı söyleniyor. Bu söylentiye bakıldığında Panasonic’in Windows Phone işletim sistemli telefonlar üretmeye başladığı söz konusu olabilir.

Panasonic tarafından üretilen şoklara dayanıklı sağlam ekipmanlar üreterek Japon ordusu tarafından kullanıldığı ve bu konuda rakiplerine ciddi bir fark attığı ortada. Bundan dolayıdır ki firma, kalın koruyucu zırhla kaplı ve şoklara dayanıklı bir telefon tanıtacağı söylentileri de bulunuyor. Eğer bu söylentiler doğruysa sağlam bir telefonun olması gereken alan oldukça fazla. Dağcılar, sporcular ve inşaat ekipleri gibi birçok alanda satış potansiyeli yüksek olacağı hiç şüphesiz.