TECNO CAMON 18 Premier : Gimbal Kamera özellikli telefon

TECNO CAMON 18 Premier

TECNO CAMON 18 Premier, sarsıntı önleyici lens ve netliği ile iddialı ultra sabit Gimbal Kamera teknolojisi ile akıllı telefonlarda sınırları zorluyor.

Yeni TECNO CAMON 18 Premier, Süper Gece Modu, Selfie Modu gibi en iyi özelliklerini yepyeni ultra sabit Gimbal Kamera, 60X Hibrit Yakınlaştırma ve profesyonel görüntüleme sonuçları elde etmek için daha da geliştirilmiş AI (yapay zekâ) özellikleriyle buluşturuyor.

120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlı telefon, her dokunuşu daha hızlı ve pürüzsüz hale getiriyor. Ayrıca, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikalı ekrana sahip olan TECNO CAMON 18 Premier, tüketicilere en iyi göz konforunu sağlıyor. En yeni MediaTek Helio G96 yongasıyla güçlendirilen, yeniden tasarlanmış HiOS 8.0 ara yüzüyle desteklenen TECNO CAMON 18 Premier, teknolojinin sunabileceği en iyi fotoğrafları ve videoları sunabilmek için bir kez daha beklentileri aşıyor.

TECNO CAMON 18 Premier

Ultra-sabitleyici Gimbal Kamera

TECNO CAMON 18 Premier, titreme önleyici teknolojiye sahip olmayan diğer akıllı telefonlara kıyasla görüntüdeki sarsıntıları %300 oranında engelleyen bir lens sistemiyle donatıldı. Bu yeni teknolojinin geniş açılı bir lensle bir araya gelmesiyle TECNO CAMON 18 Premier 109 derece geniş açılı çekim yapabiliyor. Böylece kullanıcıların her yerde, üstün netlikle ve güzellikte videolar oluşturmasına olanak tanıyor.

TECNO CAMON 18 Premier’in arka kamerası üç mercekten oluşan, titizlikle oranlanmış bir tasarım felsefesini takip ediyor. 64 MP ana kamera, genişletilmiş çerçeveli 12 MP Ultra Sabit Gimbal Kamera ve yeni, zarif, parlak ve seramik tabana yerleştirilmiş 8 MP periskop lens, daha temiz, sert ve pürüzsüz bir yapı ortaya koyuyor.

TECNO CAMON 18 Premier

60X Hiper Zoom

TECNO CAMON 18 Premier, 5X periskop lens eşliğinde birden fazla kareye erişen, çözünürlüğü ve netliği artırmak için piksel bilgilerini toplayan Galileo algoritma motorunu kullanıyor. Böylece kullanıcılar 5X optik yakınlaştırma özelliğini 12X’e kadar AI algoritması tabanlı dijital yakınlaştırmayla birleştirerek 60X hibrit yakınlaştırmayla yepyeni fırsatlara kavuşuyor.

TECNO CAMON 18 Premier

MediaTek Helio G96

Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G96 CPU, 8 GB RAM ve 256 GB depolamayla donatılan CAMON 18 Premier, daha önce hiç olmadığı ölçüde çoklu görev becerisine sahip ve çok sayıda uygulamanın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyor. 4750 mAh pil ile birleşimi, kullanıcı deneyimini kapsamlı bir şekilde geliştirerek fotoğraf ve video çekme, internet ve oyun yeteneklerine sahip bir sistem ortaya çıkarıyor. Güvenli Hızlı Şarj Sistemleri için TÜV Rheinland sertifikalarına sahip TECNO CAMON 18 Premier 33W Flaş Şarjı desteklerken, sadece 20 dakikada %50 şarj ve 65 dakikada tam şarj sunuyor.

120 Hz Yenileme Hızı

6.7” AMOLED ekran (1080×2400), maksimum görsel tatmin için 550 nit parlaklık ve %100 NTSC renk gamıyla tam HD çözünürlük sunuyor. Ekran 120Hz yenileme hızına sahip. Bu eşsiz nitelikteki yüksek yenileme hızı, daha yüksek ekran akışkanlığı ve daha tutarlı ve sezgisel bir deneyim vaat ediyor. Ekran kaydırmaları daha yumuşak, dokunmatik geri bildirim daha hassas hale geliyor.

PayPal, Rusya’daki hizmetlerini askıya aldı