Tayvan Heyeti, Türkiye’de Ticari Görüşmeler Gerçekleştirdi

Tayvan Heyeti Türkiye’de Ticari Görüşmeler Gerçekleştirdi

Yeni Taipei Kenti Ticaret Komisyonu ve Tayvan Heyeti, Türkiye, Ürdün ve BAE’da ikili ilişkileri geliştirmek ve ticareti arttırmak amacıyla görüşmeler gerçekleştirdiler.

Tayvan çoklu sanayiyi kapsayan ticaret komisyonu Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’de çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Başkanlığını Hui-Ching Yeh’in yaptığı komisyon, Orta Doğu’da faaliyet gösteren 32 tedarikçiyle,  pazar ve beklentileri hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Tayvan Heyeti, Türkiye’de Ticari Görüşmeleri1

Gelişmiş teknolojisiyle Asya’nın önemli üretim merkezlerinden biri haline gelen Tayvan, elektronikten BT bileşenlerine, yarı iletkenlerden fotovoltaik uygulamalara, otomobil elektroniğinden yedek parçaya, motorsiklet, bisiklet, sanayi üretim makineleri ve donanımları gibi birçok alanda üretim gerçekleştiriyor.

Tayvan Heyeti, Türkiye’de Ticari Görüşmeleri2

İstanbul, Amman ve Dubai’de gerçekleştirilen ticari görüşmelerde, üreticilerle alıcıların buluşması ve geniş ürün yelpazesi hakkında Tayvanlı tedarikçilerle tartışılması sağlandı. Görüşmelerde öne çıka ürünler arasında; yeşil teknoloji, elektronik bileşenler ve parçalar, makineler, metaller ve donanımlar, tekstil, otomobil parçaları ve trafik ekipmanları ve son kullanıcı ürünleri başlıklar öne çıktı.

iF Tasarım Ödülü LG G Flex’in Oldu