Sağlamlık, Konfor ve Kalite: Bose OE2

Bose OE2

kulaklik.com’da satışa sunulan OE2, katlanabilen kompakt tasarımı ve 140 gramlık hafif yapısının yanı sıra mükemmel ses kalitesi ile Bose teknolojisinin tüm inceliklerini kulaklara taşıyor.

Bose markasını taşıyan OE2 kulaklik.com’da satışa sunuldu. Bose teknolojisinin tüm yenilikçi özelliklerine sahip olan kulak üstü model OE2, gelişmiş akustik tasarımı ile müziğin derinlik ve keskinliğini açığa çıkarıyor.

Kablosuyla birlikte toplam ağırlığı sadece 140 gram olan Bose OE2’nin ince kafa bandı ve hafızalı kulak yastıkları, basınç noktalarını azaltarak son derece rahat ve konforlu kullanım sağlıyor. Katlanabilir kompakt tasarımı ile taşınabilirliği artan ürünün kutu içeriğinde şık bir taşıma çantası da yer alıyor.

 BOSE-OE2-3

Dolgun ve doğal sesi konforlu uyumla birleştiren OE2 ile derin alçak notalardan keskin yüksek notalara kadar müziklerin tüm frekans aralıkları duyulabiliyor. Sadece Bose’da bulunan TriPort teknolojisi kulaklıklardan derin baslar ile tonal açıdan dengeli ses üretilmesine yardımcı oluyor. Akustik dengeleme özelliği ise sıradışı bir ses performansı için kulaklıkların frekans tepkisinin ince ayarını yapıyor.

Bose OE2’nin tek kulaklığa bağlı sökülebilir kablosu, ‘Y’ biçimli kablolara kıyasla daha az dolanma sağlarken, daha fazla hareket özgürlüğünü de beraberinde getiriyor. iPhone, iPod ve iPad ile de uyumlu olan Bose OE2, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile dünyanın en iyi kulaklık setlerini ve aksesuarlarını bir araya getiren kulaklik.com’dan KDV hariç 165 Euro’ya satın alınabiliyor.   

Tayvan Heyeti, Türkiye’de Ticari Görüşmeler Gerçekleştirdi