Tavla dahil 51 oyunlu 51 Worldwide Games yakında Nintendo Switch’e geliyor!

51 Worldwide Games

Nintendo Switch için 51 tane masa oyununun yer aldığı arkadaşlarınız ile eğlenebileceğiniz 51 Worldwide Games çok yakında geliyor.

Nintendo Switch sahipleri, 5 Haziran 2020 tarihinde 51 Worldwide Games oyunu ile çeşitli zamansız favorilerin tadını çıkarmak için arkadaşlarıyla ve aileleriyle oynayabilecek. Koleksiyon, eski masa oyunlarından modern klasiklere, rahatlatıcı solitaire oyunlarına, hızlı tempolu oyuncak sporlarına kadar tüm dünyada kültürleri şekillendiren oyunları içerir.

DOOM Eternal güncellemesi yenilikler ile geldi! Daha fazla kan ve vahşet!

En yeni 51 Worldwide Games fragmanı yalnızca yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda çok çeşitli oyun türlerini değil, aynı zamanda oyuncuların kullanabileceği farklı modları da gösterir.

Nintendo Switch, kafa kafaya aksiyon için oyuncular arasında masaya düz olarak yerleştirilebilir ve sanal bir oyun tahtasına dönüştürülebilir ve perspektif de en iyi görünümü sağlayacak şekilde ayarlanır.

Oyuncular ayrıca, yerel çok oyunculu oyunlarda Texas Hold’em gibi favorilerin keyfini çıkarmak veya arkadaşlarıyla oynamak, çevrimiçi olmak ya da dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle eşleştirmek için yerel iletişim yoluyla dört sisteme kadar bağlanabilir.

Mosaic Mode ile yerel iletişim yoluyla dört adede kadar konsol bağlanabilir ve büyük bir oyun alanı oluşturmak için sıralanabilir. Hatta düzeni değiştirmek için farklı şekillerde düzenlenebilirler.

Adım adım eğiticiler daha zorlu oyunlar için derinlemesine stratejiler ve ipuçları sağlarken, tüm oyunlar kısa ve anlatımlı tanıtımlarla gelir. Ayrıca her oyun hakkında ilginç bilgiler de var, örneğin boks “ring”’i denilmiştir çünkü aslında eskiden insanlar bir daire içinde durup el ele tutuşurlarmış.

Oyuna bağlı olarak, Bowling veya Dart gibi oyunlar için oyuncular tuş ve dokunmatik kontroller veya hareket kontrolleri gibi farklı kontrol seçeneklerini deneyebilirler.

51 Worldwide Games oyun listesi

  1. Mancala
  2. Hanafuda
  3. Backgammon
  4. Renegade
  5. Checkers
  6. President
  7. Dominoes
  8. Speed
  9. Hare and Hounds
  10. Blackjack
  11. Four-in-a-Row
  12. Chess
  13. Shogi
  14. Mini Shogi
  15. Ludo
  16. Riichi Mahjong
  17. Sevens
  18. Golf
  19. Darts
  20. Texas Hold’em
  21. Nine Men’s Morris
  22. Air Hockey
  23. War
  24. Carrom
  25. Chinese Checkers
  26. Yacht Dice
  27. Takoyaki
  28. Billiards
  29. Hex
  30. Spider Solitaire
  31. Gomoku
  32. Matching
  33. Bowling
  34. Shooting Gallery
  35. Slot Cars
  36. Dots and Boxes
  37. Hit and Blow
  38. Pig’s Tail
  39. Mahjong Solitaire
  40. Last Card
  41. Fishing
  42. Klondike Solitaire
  43. Toy Tennis
  44. Toy Soccer
  45. Toy Curling
  46. Toy Boxing
  47. Toy Baseball
  48. Battle Tanks
  49. Team Tanks
  50. Sliding Puzzle
  51. 6-Ball Puzzle

Yorumlar kapatıldı.