Taşınabilir şarj cihazı ailesini yeniledi

şarj cihazı

Anker, yeni nesil taşınabilir şarj cihazı ürünleriyle  laptop, tablet, telefon ile kulaklıkları, hızlı ve güvenli şekilde şarj etmek isteyenlerin yanında.  

Uzun yaz tatilinin ardından yazlıkçıların evlerine dönmesi ve okulların da açılmasıyla şehrin gündelik koşuşturmacası yeniden başladı. Çalışanlar işlerinin, öğrenciler okulun yoğun temposuna geri döndü.

Anker, bu yoğun tempoda birbirinden fonksiyonel taşınabilir şarj cihazı ürünleriyle laptop, telefon, tablet ile kulaklıkları, hızlı ve güvenli şekilde şarj etmek isteyenlerin yanında.

Dünyanın yetkili pazar araştırma kuruluşu Euromonitor International’ın perakende satış istatistiklerine göre, geçen yıl dünyanın 1 numaralı şarj markası seçilen Anker, her ihtiyaca uygun, farklı kapasitelere sahip taşınabilir şarj cihazı seçenekleri sunuyor. Anker, 347 Taşınabilir Şarj Cihazı (PowerCore 40K), 325 Power Bank (PowerCore 20K II) ve 323 Power Bank (PowerCore 10K II) ile enerjinizi ister işe giderken ister yolda, ister okulda, dilediğiniz yer ve zamanda tekrar yenileyebilir, yaşamın hızına yetişebilirsiniz.

şarj cihazı

Anker 347

 Anker 347, Yüksek Hızlı Şarj özelliğiyle zamandan kazanmanızı sağlıyor. iPhone’u sadece 28 dakikada yüzde 53’e kadar şarj edebilen yüksek hücre kapasitesine sahip Anker 347, dört giriş için güç özelliğindeki 2 USB-A ve 2 USB-C portuyla donatılmış biçimde, dizüstü bilgisayar, telefon, tablet ve kulaklıkları kısa sürede şarj ediyor.

şarj cihazı

Anker 325

Ultra yüksek hücre kapasitesiyle kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılayan Anker 325, gelişmiş şarj teknolojisiyle dikkat çekiyor. Damlama Şarj Modu ile kulaklık, Bluetooth hoparlör ve diğer aksesuarlar gibi düşük güçlü aksesuarları şarj eden Anker 325, ikiz USB-A çıkış portları ile aynı anda iki cihazın şarj edebilmesine olanak tanıyor.

şarj cihazı

Anker 323

Yüksek kapasitesi, Anker 323 USB-C Taşınabilir Şarj Cihazı (PowerCore 10K) taşınabilir şarj cihazının iPhone 14’ü iki kez, iPad mini 5’i ise 1.3 kez şarj etmesine olanak sağlıyor. Çift yönlü hızlı şarjı destekleyen Anker 323, alev geciktirici kasasıyla cihazlarınızı şarj ederken güvenilir koruma sunuyor.

Aynı anda iki cihazı maksimum 12W hızında şarj edebilme yeteneği Anker 323’ü gezmeyi sevenler için mükemmel kılıyor. Birçok cihaz taşımak yerine Anker 323’ü yanınıza alarak dilediğiniz yere seyahate çıkabilirsiniz.

Kuo: iPhone 15 Pro’ların ısınma sorunu tasarım kaynaklı olabilir