Tasarım ve Performans Bir Arada: ACER V3-317 Notebook

Acer Aspire V3

Acer’ın bugünün dijital ihtiyaçları için optimize edilmiş performansa, eğlence ve iletişim araçlarına sahip 13,3 inch dizüstü bilgisayarı Acer V3 beyaz rengi ve şık ince tasarımıyla dikkat çekiyor.

Acer+Aspire+V3

Sadece 1,5 kg ağırlığında olan ve çantanıza bile kolayca sığabilen Acer V3-317, 1,70GHz işlemci hızına sahiptir. 500GB sabit diski ve 4GB belleğiyle tüm iş ve özel dosyalarınızı kolayca depolar.

Windows 8.1 yazılımıyla gelen, Intel i5 işlemcili ve 8GB SSD’ye sahip olan Acer V3-317, eş zamanlı birçok uygulamayı kullanmak, müzik dinlemek, internetten video, film izlemek ve oyun oynamak gibi çoklu görevler için ihtiyacınız olan performansı garanti eder. 7,5 saate varan pil ömrü, comfyView teknolojisine sahip HD geniş ekranı ve ekran arkasındaki LED aydınlatmasıyla bilgisayar başında uzun saatler boyunca rahatça çalışabilirsiniz.

Acer+Aspire+V3-

Tasarım yönünden, kapağı parlak bir kaplamaya sahiptir ve rengi ekran kenarı ve avuç dayanağı ile uyumludur. Gelişmiş konfor ve üretkenlik için şık ve ergonomik Acer yumuşak klavye, çoklu hareket özelliğine sahip bir touchpad ile tamamlanır.

Ürün fiyatı: 1499TL

Mac Kullanıcıları Daha Az Bilinçli