Tarihin En Korkutucu Oyun Karakterleri!

Pyramid

#İŞBİRLİĞİ

Aksiyon, gerilim ve korku türünde altın çağını yaşayan video oyunları, en ürkütücü oyun karakterlerine de ilham verdi.

Gerek PC, gerekse konsol platformlarında aksiyon-gerilim ve korku oyunları gitgide popülerleşiyor; hatta ve hatta spor yapımları ile yarışır hale geliyor. Video oyun tarihinin en ürkütücü yapımlarını sizin için derledik:

Pyramid

Mahhunt – The Pigsy D

Dünyanın en tartışmalı oyunları arasında yer alan Manhunt, pek çok ülkede yasaklanmıştı. Manhunt’ın en rahatsız edici karakterleri arasında Pigsy bulunuyor.

Bir seri katile, kolu yerine bir elektrikli testere ekleyin ve ona domuz maskesi takın. Bir karakter, daha ne kadar mide bulandırıcı olabilir ki?

Dead Rising: Adam The Clown

Kabul etmeliyiz ki pek çok kişi Stephen King ve eserleri nedeniyle palyaçolardan haz etmez. Karşınızda, iki kat sinir bozucu bir palyaço var… Bir klasik olarak elektrikli testere kullanan karakter aynı zamanda zombi… Daha ne olabilir ki?

Manliners – The Suffering

İki kızınızı ve karınızı vahşice katletmek bahanesiyle bir hapishaneye atıldınız. Tam, “Daha kötü ne olabilir” derken, güçlü bir yaratığa dönüşebildiğinizi ve sizi tutan hapishanenin bir fantastik tımarhane olduğunu öğreniyoruz. Karşınızda da, Manliners adıyla bilinen, insan ile kabus karışımı varlıklar var.

Shibito – The Siren

Bir zombiden daha korkunç olan tek şey nedir? Elbette, zeki bir zombidir. Shibito-The Siren, “zeki ve daha korkunç” zombi kotasını tek başına dolduruyor.

Necromorphs – Dead Space

Ölümün olduğu yerde daha ciddi tek şey, Necromorphs denilen varlıklardır. Necromorphs, cesedinizi akıl almaz derecede ürkütücü türlere dönüştürebilir. Bu iğrenç yaratıklar, sadece ölü bedenleri ele geçirebilirler ve bu nedenle gerek isimlerine, gerekse iç ürpertecek korku temalarına haizdirler.

Silent Hill – Pyramid Head

Jüri, hakim ve infazcı… Üç sıfat da Pyramid Head’de bir araya gelmiş. Yapımın müdavimleri, bu karakteri gördüklerinde kaçacak yer arasalar da, eğer isterse Pyramid Head sizi bulur.

Bu yaratıklar seride o kadar korkutucudur ki, James’a Mary’i hatırlatmak için masum kadını en can alıcı yöntemlerle öldürebilir. Devasa bir satıla gezip, deforme, paranormal hemşireleri köleleri haline getirirler.