Tamagotchi yeni akıllı saati 90ların klasiği sanal bebeği geri getiriyor

Tamagotchi yeni akıllı saati 90ların klasiği sanal bebeği geri getiriyor

Herkesin en sevdiği dijital evcil hayvan Tamagotchi, 25. yıldönümü için yeniden geliyor. Yeni Tamagotchi Smart, bir zamanların klasiği sanal bebekleri ve evcil hayvanları bir akıllı saate dönüştürecek.

Yeni akıllı saatle dijital evcil hayvanınızı ve onunla birlikte gelen tüm işleri doğrudan bileğinize bağlayabileceksiniz. Kotaku, yeni cihazın küçük arkadaşınızla iletişim kurmanızı sağlayan bir dokunmatik ekrana, sohbet için ses tanımaya ve bir pedometreye sahip olduğunu bildiriyor. Sanal bebeklerin meşhur olduğu zamanlarda genç yaşlı herkes bu oyunckların delisi olmuştu. Gece gündüz demeden sanal bebeğinizin her ihtiyacı ile ilgilenmek zorundaydınız aksi halde bebeğiniz ölüyordu.

Tamagotchi yeni akıllı saati 90ların klasiği sanal bebeği geri getiriyor

90’ların sonlarında Tamagotchi’nin orijinal piyasaya sürülmesinden sonra, küresel bir coşku dalgası yaşanmıştı. Sanal bebekler, video oyunlarına ve bir filme bile yol açtı. Tamagotchi Smart, temelde 90’ların oyuncaklarına çok benziyor, ancak 25 yıllık teknolojik ilerlemeden yararlanıyor. Ekranı monokrom yerine renkli ve diğer Tamagotchis ile etkileşim için kablosuz bağlantı da mevcut. Akıllı saatin pil ömrü yaklaşık 30 saat olarak belirlenmiş. Gizmodo’ya göre, Tamagotchi’nin üreticisi Bandai, Tamagotchi Smart’ı başlangıçta piyango yoluyla satıyor, ancak cihaz 23 Kasım’da 7.480 yen (yaklaşık 68 $) karşılığında genel satışa çıkacak. Alıcılar, Bandai’nin 1,100 yen (yaklaşık 10 $) karşılığında ayrı olarak sattığı küçük fiziksel anahtarları takarak ekstra içeriğin kilidini açabilecekler. Cihazlar için henüz Japonya dışında resmi bir açıklama yapılmadı.

Kredi borçları silinen öğrenciler gündeme bomba gibi düştü: Sosyal medya platformları kaynıyor