Snapdragon 888 Pro Honor’a özel kalacak

h4

16 Haziran tarihinde Honor; Honor 50 , Pro Honor 50 ve Honor SE 50 akıllı telefonlarını duyurmuştu. Söylentilere göre Snapdragon 888 Pro’ya sahip Honor 50 Pro+ etkinlikte açıklanmadı, bu da böyle bir cihazın mevcut olmayabileceğini gösteriyor. 

Honor, Snapdragon 888 destekli Magic 3 serisini bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceğini kesinleştirdi. Gelen yeni bilgilere göre şirketin yaklaşmakta olan Snapdragon888 mobil platformu tarafından desteklenen bir telefonu da piyasaya sürebileceğini ortaya koyuyor. Şirketin Qualcomm ile anlaşarak SM8350 Pro çip –Snapdragon 888Pro için yeni bir anlaşma yapabileceğini açıkladı

Snapdragon 888 Pro Honor'a özel kalacak

Magic 3’ün benzersiz bir tasarıma, SD888 Pro çipine sahip olduğunu ve en iyi fotoğrafçılık deneyimini sunabileceğini başka bir tweet aracılığıyla iddia etti . Ne yazık ki, cihazın özellikleri hakkında hiçbir bilgi yok.

Honor 50 serisinin tanıtım etkinliğinde Honor CEO’su Zhao Ming, markanın Magic, Number, X ve Play serisi akıllı telefonları piyasaya sürmeye devam edeceğini doğruladı. Magic serisinde amiral gemisi modeller yer alırken, numaralı serilerde orta sınıf telefonlar yer alacak. X ve Play serisi, bütçe dostu telefonlara sahip olacak.

Ming ayrıca Snapdragon 888 ‘i içeren Magic 3 serisinin bu yıl üçüncü çeyrekte piyasaya sürüleceğini açıkladı. Son zamanlarda gelen haberlere göre Magic 3’ün SM8350 Pro çipi ile donatılacağını iddia ediliyor.

Çipin Snapdragon 888+ mı yoksa 888 Pro olarak mı çıkacağı henüz doğrulanmadı. Yeni 3.0GHz X1 süper çekirdekli işlemciye sahip SD888 yongasının yeni bir sürüm ile ortaya çıkacağı söyleniyor.

Huawei ve ZTE yasaklara rağmen 5G’nin liderleri