TAG Heuer yeni akıllı saati için gün sayıyor

tag heuer saat modelleri

Lüks saat denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan TAG Heuer, yeni akıllı saati için tarih verdi. İşte TAG Heuer’in yeni akıllı saati hakkındaki ilk detaylar.

Lüks saat tutkusu, özellikler bazı erkekler için hayatın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş durumda. Bu pazarın lider isimlerinden olan TAG Heuer, müşterileri kitlesini genişletebilmek için teknoloji ve lüksü harmanlayıp ortaya değişik konseptte ürünler sunmaya devam ediyor.

Hali hazırda piyasada farklı akıllı saat modelleriyle de boy gösteren. İsviçreli üretici, bir taraftan da yeni modeller üzerinde çalışmayı ihmal etmiyor.

Bir süre önce ortaya çıkan söylentilerde TAG Heuer’in yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Bu söylentileri doğrulayan CEO Jean-Claude Biver, yeni akıllı saat modelinin. GPS içereceğini, daha uzun bir pil ömrüne sahip olacağını ve Android Wear 2.0 ile çalışacağını açıklamıştı.

Bu açıklamaların ardından şimdi de bu saatin tanıtım tarihi belli oldu. İsviçreli lüks saat üreticisi TAG Heuer’in resmi twitter hesabından yapılan açıklamada yeni akıllı saat modelinin 14 Mart’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacağı belirtildi.

Dip not olarak TAG Heuer logosu taşıyan saatlerin normal bir vatandaşa göre oldukça pahalı olduğunu da belirtelim. Zira normal saatleri bile ülkemizde 20, 30 bin TL’ye satılan bir markanın, tasarlayacağı 2017 model bir akıllı saat kaç TL’den satışa sunulur artık siz düşünün.