Surface masaüstü bilgisayara mı dönüşecek?

microsoft surface klavye 1

Microsoft Surface masaüstü bilgisayara mı dönüşüyor? Basına sızan yeni görsel yeni bir AiO (hepsi bir arada) bilgisayarı işaret ediyor olabilir.

Son günlerde Microsoft tarafından önemli haberler geliyor. Lumia serisinin sonlandırılması, Microsoft Band 2’nin satışının durdurulması ve Hightlights isimli uygulamaya son verilmesi gibi kararlardan sonra şimdi ise Surface tarafında bir değişiklik bekleniyor.

Surface masaüstü bilgisayar mı geliyor?

Windows Central isimli sitenin ulaştığı yeni bir görsel ve patent şablonu, Surface serisinin AiO (All-in-One) yani monitör PC’ye (hepsi bir arada) dönüşebileceğini işaret ediyor. İlgili görselleri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

microsoft-surface-klavye-3

Surface şimdilik Microsoft’un tablet bilgisayar serisinin adı. Ve özellikle ABD pazarında istikrarlı bir yükseliş sürdürüyor. Akıllı telefon tarafında umduğu başarıyı elde edemeyen Microsoft, Surface serisi tabletleri ile özellikle son 1 yıldır önemli başarılar yakalıyor.

Akıllı telefon pazarında Lumia serisinden umduğunu bulamayan Microsoft için son aylarda en güçlü iddia “Surface Phone” isimli yeni bir telefon serisini duyuracağı yönündeydi. Ancak Microsoft bundan daha fazlasını istiyor olabilir. Surface serisinin tablet tarafındaki başarısı şimdi masaüstü bilgisayar tarafına taşınabilir.

Microsoft’un Ekim ayının sonuna doğru bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Dolayısıyla böyle bir iddianın ortaya çıktığı zaman dilimi son derece makul görünüyor. Eğer iddialar doğruysa Surface ismini taşıyan bir bilgisayar bu ay içerisinde karşımıza çıkacak.

microsoft-surface-klavye-2

Android için en iyi ses kayıt uygulamaları!