Asus’tan Yeni Zen AiO Hepsi Bir Arada Bilgisayar

asus zen aio computex 2015

Asus yeni hepsi bir arada bilgisayar modellerini duyrudu. ASUS Zen AiO olarak adlandırılan bilgisayarlar hem şık bir tasarıma hem de üstün teknik özelliklere sahip. İşte Asus Zen AiO’nun detayları.

asus-zen-aio-bilgisayarlar

 

Asus Zen AiO ismindeki AiO All-in-One yani hepsi bir arada konseptini ifade ediyor. Kasası, ekranın arkasına gizlenmiş olan bu modeller Apple iMac’i andırıyor. Zaten üstün teknik özelliklerin ve şık tasarımın vurgulanması da dikkat çekici. 23.8 in ve 21.5 inç olmak üzere iki farklı büyüklükle karşımıza çıkacak olan bilgisayarlar, tek parça alümüniyumdan imal edilmiş. 23.8 inç büyüklükte olan Zen AiO Z240IC, 21.5 inç olan model ise Zen AiO Z220IC olarak adlandırılıyor. Modeller Windows 10 yüklü olarak gelecek.

Her iki modelde de son nesil Intel Core i7 işlemciler kullanılmış. 32 GB’a kadar RAM opsiyonları, SSD disk opsiyonları bulunacak ve NVIDIA GTX 960M ekran kartını bu modeller içerisinde görebileceğiz. Güzel haberler burada bitmiyor. Asus Zen AiO bilgisayarlarda ikinci nesil USB 3.1 portları haricinde USB Type C olarak adlandırılan yeni port kullanılıyor. Büyük olan modelde Intel RealSense teknolojisine yer verilmiş. Asus Zen AiO bilgisayarların fiyatları henüz belli değil.

Samsung Galaxy Note 5 Nasıl Bir Telefon Olacak?