Surface Book Güncellemesi Klavyeyi Bozuyor

surface book ve surface pro 4 2

Microsoft’un Şubat ayında yayınladığı Surface Book güncellemesi, cihazın klavyesinde sorunlara neden oluyor. Birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçi.

Microsoft popüler 2in 1 cihazı Surface Book için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınladı. Her ay yayınlanan düzenli güncellemelerin Şubat ayağı olan bu güncelleme, kullanıcıların şikayetçi olduğu bir çok sorunu ve hatayı giderdi. Ancak bunu yaparken büyük bir sorunu da beraberinde getirdi. Birçok Surface Book kullanıcısı, güncellemeyi yükledikten sonra klavyede sorun yaşadıklarını söylemeye başladı.

surfacebook

Microsoft kullanıcı forumlarında yazılanlara göre, yeni güncelleme yüklendikten sonra cihaz klavyenin takılı olup olmadığını doğru olarak algılayamıyor. Bu sorunu yaşayan Surface Book sahipleri, klavye takılı olsa da “klavyeyi takın” uyarısı aldıklarını söylüyorlar. Bazı kullanıcılar ise güncellemeden sonra klavyeyi ayırma tuşunun doğru çalışmadığını söylüyorlar. Bu kullanıcılara göre klavyeyi ayır tuşu eskisi olduğu sağlıklı çalışmıyor. Microsoft’un bu sorunu gidermek için nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.


Yorumlar kapatıldı.