Surface 4 Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Microsoft Surface 4

Oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Surface Pro 3’ün halefi olan Surface 4’ün ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Son dönemde geçtiği köklü değişim süreci sonrası donanım alanına daha fazla yatırım yapmaya başlayan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, bu yatırımın büyük bölümünü akıllı telefon pazarına harcamış olsa da tablet pazarını da unutmuş değil. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Surface Pro 3’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Microsoft, geçtiğimiz günlerde Surface 3’ü piyasaya sürdü. Ancak bununla da yetinmeyen firmanın bu yıl bitmeden bir önemli tablet daha piyasaya süreceği belirtiliyor.

Microsoft_Surface_4

Microsoft’un bu yeni tableti ise, uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Surface 4 olacak. Özellikle kurumsal kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Surface Pro 3’ün halefi olan Surface 4 bugüne kadar defalarca gündeme gelmiş olsa da, bugün ilk kez tabletin ne zaman piyasaya sürülebileceğiyle ilgili bilgiler gün yüzüne çıktı. Firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, Microsoft’un Surface 4’ü Ekim ayında piyasaya sürmeyi planladığını gösterdi.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10’u yaz aylarında kullanıcıların beğenisine sunacak olan Microsoft’un yeni ürünlerini Ağustos ayına denk gelen okula dönüş sezonunda piyasaya sürmesi bekleniyor olsa da, daha çok kurumsal kullanıcılara yönelik olarak hazırlanan Surface 4‘ün biraz daha geç bir tarihte piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

HTC One M9 Plus’tan Yeni Görüntüler