Super Mario Odyssey PC’de oynanabiliyor!

Super Mario Odyssey

Nintendo Switch’in özel oyunu olan Super Mario Odyssey, Yuzu emulatoründe bugün yapılan güncelleme ile artık PC’de sonuna kadar oynanabiliyor. Oyunun detayları ve PC’de nasıl oynanabileceği haberimizde yer alıyor.

Nintendo’nun büyük bir patlama yapan hibrit konsolu Nintendo Switch, geçtiğimiz aylarda korsana çok çabuk yenik düşmüştü. Donanımsal bir açıktan dolayı kırılan Nintendo Switch, bir darbeyi de emulator cephesinden almıştı.

Nintendo Switch satış rakamları açıklandı

Yuzu ismindeki Windows ile uyumlu olan Nintendo Switch emulatorü, Nintendo Switch’in bazı oyunlarını PC’de oynatabiliyordu. Ancak  The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey gibi özel oyunları Yuzu ile oynamak pek mümkün değildi.

Super Mario Odyssey PC’de çalıştı!

Nintendo Switch emulatorünü geliştiren Yuzu ekibi bugün yayınladığı güncelleme ile Mario Odyssey’i PC’de stabil bir şekilde oynatmayı başardığını açıkladı. Ancak Yuzu emulatoründe Mario Odyssey, Nintendo Switch’teki gibi yüzde 100 stabil değil. Arada frame düşmeleri yaşanıyor.

Eğer Mario Odyssey’i PC’de oynamak istiyorsanız; buradan Yuzu emulatorünü indirebilirsiniz. Daha sonra oyunun XCI dosyasını Yuzu’ya aktararak oyunu oynayabilirsiniz. Ancak bu yöntemin yasal olmadığını belirtelim.