Subway Surfers 512 MB Telefonlara Taşınıyor

Subway Surfers 512 MB Telefonlara Taşınıyor

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan Subway Surfers, çok yakında 512 MB RAM’e sahip Windows Phone cihazlarda da oynanabilecek.

Mobil platformların en popüler oyunları arasında yer alan Subway Surfers, 2012 yılında piyasaya sürülmüş ve oyunseverlerden büyük ilgi görmüştü. Oyun her ne kadar Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerine yönelik olarak yayınlanmıştı. Ancak şu ana kadar 1 GB RAM’e sahip olmayan Windows Phone işletim sistemli cihazlarda bu oyunu oynamak mümkün değildi.

Subway_Surfers

Ancak konuyla ilgili ortaya çıkan son haberler gösteriyor ki, çok yakında 512 MB RAM’e sahip olan Windows Phone çihazlarda da Subway Surfers oynanabilecek. Twitter hesabı üzerinden paylaştığı iletilerle Windows Phone işletim sisteminin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft yetkilisi Joe Belfiore, Subway Surfers‘ın çok yakında 512 MB RAM’li Windows Phone cihazlara da taşınabileceğinin izlerini verdi. Birçok popüler mobil oyunun Windows Phone işletim sisteminde 512 MB’la yetindiği göz önüne alınacak olursa, Surfers’ın da onlara katılmasının vakti gelmişti.

Kullanıcılar Windows 8′e Bir Türlü Alışamadı