Steam’e Oyun İade Etme Özelliği

steam para iadesi

Oyunların vazgeçilmez platformu Steam, dün akşam yaptığı güncelleme ile oyun iade etme ve geri ödeme sistemini duyurdu. Artık Steam’den alınan oyunları iade etmek mümkün.

steam-kosulsuz-iade

Dünyanın en büyük oyun platformu olan Steam, dün akşam saatlerinde kullanım şartlarını ve Steam’in kendisini güncelledi. Yapılan güncelleme ile birlikte daha önce Steam’da olmayan bir özellik eklendi. Artık Steam’de satın aldığınız oyunu iade edebilecek ve parasını geri alabileceksiniz. Ancak bunun bazı şartları var.

Steam üzerinden aldığınız oyunları 14 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz. Ancak bu 14 günlük süre zarfında oyunu 2 saatten fazla oynamamanız gerekiyor. Bu şekilde sisteminize ağır gelen bir oyunu kolayca iade edebilirsiniz. Veya indirip kısa süre oynadığınız bir oyunu iade etmek isteyebilirsiniz. Yapılan bu yenilik DLC paketleri, ön siparişler ve Bundle paketlerinde de geçerli. Ancak dışarıdan alıp Steam’e eklediğiniz oyunlarda iade talep etmek mümkün değil. Koşulsuz geri ödeme ve para iadesi özelliği ile Steam’in prestij kazandığını söyleyebiliriz.

YouTube İçin Bomba Haber!