AccuWeather güncellendi!

accuweather

AccuWeather’ın, Android sürümü kapsamlı bir şekilde güncellendi. Yeni güncelleştirme, yeni Özellikleri içinde barındırıyor.

AccuWeather’in, yeni Güncelleştirme ile beraber Materyal Tasarıma kavuştuğunu görüyoruz. Uygulamanın yaşadığı performans sorunlarının yen Güncelleştirme ile beraber çözüldüğünü görüyoruz.

Genel olarak Güncelleştirmenin bir Performans İyileştirmesi ve Görsellik İyileştirmesini içinde barındırdığını söyleyebiliriz.

Sitemizi yakından takip eden birisiyseniz sıklıkla Materyal Tasarımla ilgili bilgiler verdiğimizi görmüşsünüzdür. Materyal Tasarım, Kullanıcının işini kolaylaştıracak bir Ara Yüz anlamına geliyor.

Yenilenmiş AccuWeather başka nelere sahip?

Yenilenmiş AccuWeather ile Örneğin bir Şehri işaretleyip o Şehirle ilgili Bilgilere de kavuşmuş olacaksınız. Bu Bilgiler arasında: Şimdi, Saatlik, Günlük, Harita ve Video yer alıyor.

Şehir ile ilgili Saatlik, Günlük, Hava Durumu Bilgilerine anında ulaşıp Şehire nasıl varacağınız ile ilgili olarak Haritalardan yardım alıp, Şehrin Hava Şartları ile ilgili Videolara da ulaşabilirsiniz.

Yenilenmiş Uygulamayı, Google’ın Alışveriş Mağazası olan Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Bunun için Android İşletim Sisteminizin 4.0 ve üzeri olması gerekiyor.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!