Spotify TV uygulamasını güncelledi

Spotify TV uygulamasını güncelledi

Spotify TV uygulaması için yenilikler sundu. İşte tüm detaylar.

Spotify TV uygulaması, büyük ekran uygulama deneyiminin dijital müzik ve podcast yayın hizmetinin popüler mobil versiyonuna benzemesi için yenilendi. Artık ana sayfada bir “Şimdi Yürütülüyor Görünümü” bulunacak ve en son oynatılan içeriğe kısayollar eklenecek. TV uygulaması aynı zamanda mobil uygulamada bulabileceğinize benzer şekilde ana ekrandaki dinleme geçmişinize göre yeni şarkılar ve podcast’ler önerecektir. TV uygulamasının ana sayfası sadece farklı görünmekle kalmıyor. Artık farklı Spotify hesapları arasında daha kolay geçiş yapabilirsiniz. En son aktif olan profil her zaman ekranın sağ üst köşesinde görünecek. Profiller arasında geçiş yapmak da fazlasıyla kolaylaşacak.

Spotify kullanıcıları sesli kitaplara yoğun ilgi gösteriyor

Eskiden uygulama aracılığıyla TV’nizde müzik dinlediğinizde yalnızca sıradaki şarkıyı görebiliyordunuz. Ancak artık bir sonraki oynatmak istediğinizi seçmek için “Oynatma Kuyruğu” aracını kullanabilirsiniz. Ayrıca artık TV’nizde karanlık modu açabilirsiniz; bu da ekran parlaklığını sevmeyen kullanıcılar için oldukça iyi olacak.

Yeni Spotify TV uygulama güncellemeleri, uygulamayı desteklenen Akıllı TV’lerde, oyun konsollarında ve medya akış cihazlarında kullanan ücretsiz ve premium abonelere sunulacak. Kullanıcı deneyimini büyük ekranda yeniden canlandırma çabası çok da şaşırtıcı değil. Spotify, telefonunuzu kullanmadığınızda akışı daha keyifli hale getirmek amacıyla bu yılın başlarında Masaüstü uygulaması için benzer güncellemeler yayınladı. TV uygulaması yeni özellikler sunmaya devam edecek.

Dreame R20 : Kablosuz dikey süpürge modeli ile daha güçlü temizlik vaat ediyor