Spotify Premium üyelikte indirime gitti!

spotify chromecast destegi

Ülkemizde faaliyet gösteren tek çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify, Premium isimli ücretli üyelik sisteminde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın detayları haberimizde.

spotify-chromecast-destegi

Çevrimiçi yasal müzik dinleme platformu olan Spotify, Türkiye’de faaliyet gösteren ender servislerden bir tanesi. Geçtiğimiz yıl Türkiye faaliyetlerine başlayan servis, aylık 9.99 TL karşılığında sınırsız, reklamsız ve çevrimdışı müzik dinleme olanağı sunuyordu. Aynı zamanda aile paketleriyle de çeşitli avantajlar sunan servis şimdi yeni bir kampanya başlattı.

Geçtiğimiz hafta başlayan bu kampanyaya göre, sadece 0.99 TL ödeyerek 3 ay boyunca Spotify kullanmak mümkün. Söz konusu kampanya, Spotify’ı denemek isteyenler için önemli bir fırsat. Android, iOS, Mac ve Windows platformlarını destekleyen servisin içerisinde aradığınız şarkıyı bulamamanız neredeyse imkansız.

Spotify, söz konusu kampanyanın 2 Ocak 2016’da sona ereceğini belirtmiş. Mevcut Premium üyelerin bu kampanyadan faydalanamayacağı da şartlar arasında yazıyor. Normalde Spotify Premium kullanmak sadece ilk ay ücretsiz olarak sunuluyordu. Bu kampanya ile Türkiye’deki kullanıcıların ilgisi çekilmeye çalışılıyor. Apple Music’in ülkemize geleceği düşünüldüğünde bu firma için önemli bir stratejik adım. Genişleme politikası izleyen Spotify, 2015 yılı sonuna kadar dünya genelinde 100 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyor.

Whatsapp’da Yıldızlı Mesaj Devri