Spotify Karaoke İşine de El Attı!

spotify karaoke

Bilinen en büyük uygulamalar arasında yer alan Spotify, özellikle yaptığı indirim kampanyaları ve bunu son derece kısa aralıklarla gerçekleştiriyor oluşuyla gündemde kalmayı başardı.

Kullanıcı sayısını 2016 yılı itibariyle milyonlarca katlamış olan Spotify’ ın halen para kazanamadığını ifade edenler de mevcut. Gerek telif hakları gerekse bir dönemler telifler yüzünden ödediği paralar nedeniyle başı halen dertte olduğu ifade edilen platform, şuan çok yeni ve inovatif bir gelişmeye imza attı.

Spotify yeni geliştirmesiyle beraber, karaoke imkanını tanıdı. Spotify kullanıcıları şarkıları seçip, karaoke yapma imkanına sahip olacaklar. Bir çok şarkı için alt yazı ve sound desteği sağlayan Spotify, artık çok daha eğlenceli!

Kullanıma açılışıyla beraber büyük derece de etkileşim alan bu karaoke geliştirmesi, Spotify kullanmayanları dahi kendisine çekmeyi başardı.

Peki, Spotify’ ın en büyük rakibi Apple Music buna karşılık nasıl bir atak yapacak?

Spotify’ ın karaoke imkanı tanıyan geliştirmesiyle beraber, akıllardaki soru Apple Music tarafından yapılacak hamle oldu. Çünkü şuan Spotify’ ın kendisine rakip olarak görebileceği tek isim, Apple Music. Bu konuda nasıl bir çalışmanın izleneceği, Apple tarafından nasıl bir geliştirmenin kullanıcılarına sunulacağı merak edilenler arasında yer aldı.

Ancak Apple Music tarafından ne yapılırsa yapılsın, yakın zaman içerisinde Spotify’ ın tahtından ineceği yok gibi duruyor. Her ne kadar Spotify basında kazanamıyor, başı dertte şeklinde lanse edilse de ortada Spotify’ ın bu konuda tekeli elinde barındırdığı bir gerçek.

Volkswagen Uber’e karşı Porsche ile lüks servis sunacak