Bugün Günlerden, Güncelleme!

facebook güncelleme

03.06.2016 tarihi güncelleme günü ilan edilmiş olmalı! Facebook, Spotify ve daha bir çok önemli isim güncellemeler yapmaya başladı. Özellikle Facebook şuan, ilginç bir güncelleme hazırlığı içerisinde. Arayüzde ve bazı yerleşim seçeneklerinde değişiklikler yapmaya başlayan Facebook, kısa süreli erişim problemi de yaşadı.

Ayrıca Spotify’ da zaten oldukça yeni bir güncelleme ile gündeme taşınmıştı. Karaoke desteğini sağlayan Spotify’ da şuan için bugün günlerden güncelleme etkinliğine dahil olanlardan.

Facebook nasıl bir güncelleme uyguladı?

Facebook tarafından henüz duyurulmayan ancak etkileri gözle görülür şekilde açık olan yeni bir güncelleme geleceği yüksek ihtimal olarak kabul ediliyor. Facebook, kullanıcı profillerinde ve anasayfada yerleşimler üzerine çalışmalar yürütüyor. Profillerin Hakkında kısımları ve ikonlarıyla tekrar geliştirmelere gitmeye başlanırken, kısa süreli erişim probleminin ve bağlantı yavaşlamalarının ortaya çıktığı da bir gerçek.

Büyük isimler, güncellemeler ile neyi amaçlıyor?

Bilindiği üzere, bir çok ülkede eğitim-öğretim için yaz tatili uygulamasına geçişin olacağı dönemler olarak bilinen bu dönemler; sosyalliğin ve iletişimin en yüksek olacağı aylara denk düşüyor. Hal böyle olunca da tüm platformlar için bu dönem, büyümek ve daha çok kitleye erişmek için en büyük fırsatlardan biri haline dönüşüyor.

Buradaki imkanı kullanmak isteyen hemen hemen tüm platformlar, kitlelere erişimi çoğaltmak, daha fazla kullanıcı çekmek ve daha çok kazanabilmek adına sürekli olarak efektif güncellemeler uygulamaya çalışıyorlar. Örneğin; Facebook’ un yakın tarihte emojilerle yaptığı güncellemesi ve Spotify’ ın getirdiği karaoke desteği bunlara en güzel örnekler olarak listelenebilirler.

Spotify Karaoke İşine de El Attı!