Spectre x360 :  HP’nin Yerleşik Yapay Zeka Teknolojisine Sahip uyarlanabilir bilgisayarı

HP Spectre x360

Yerleşik yapay zeka teknolojisine sahip HP’nin en uyarlanabilir bilgisayarı olan HP Spectre x360 dizüstü bilgisayarlar mümkün olan en büyük gücü sağlamak için tasarlandı.

 Günümüzde bilgisayar artık kişisel bir bilgisayar değil, daha duyarlı ve optimize edilmiş deneyimler için ihtiyaçlarınızı öngören kişiselleştirilmiş bir arkadaş ve HP Spectre x360 14 inç 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar ile HP Spectre x360 16 inç 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar tam da bunu yapıyor.

Peki nasıl yapıyor?

 HP Spectre x360

Kullanıcıya  uyum sağlayan bir bilgisayar: Gündüz veya gece kesintisiz görüşmeler için donanım destekli düşük ışık ayarına sahip 9 MP kameraya sahip.

Uzaklaşınca kilitlenme, yaklaşınca açılma ve meraklı gözlere karşı sizi uyarmak için gizlilik uyarıları gibi yerleşik güvenlik özellikleri sunan özel bir yapay zeka çipi ile donatıldı.

Güçlü yapay zeka teknolojisi: Intel Core Ultra işlemcilerdeki üç motor (CPU, GPU ve NPU) ve isteğe bağlı NVIDIA GeForce RTX 4050 işlemciler Dizüstü bilgisayar GPU’ları, daha hızlı, daha verimli içerik oluşturma ve işbirliği için fotoğraf ve video düzenleme gibi çeşitli yerel yapay zeka iş yüklerini gerçekleştirmek üzere günümüzde mevcut olan en heyecan verici teknolojileri sunuyor.

 HP Spectre x360

Gelişmiş işbirliği: En yeni Spectre dizüstü bilgisayarlar, Poly ile ses ayarlama özelliğine sahip ilk tüketici cihazı. Poly, onlarca yıllık ses ayarlama deneyimini bu cihazlara taşıyarak en iyi ses netliğini ve olağanüstü sesi sunuyor.

 Mükemmel görüntüler: En yeni Spectre dizüstü bilgisayarlar, daha keskin görüntüler ve daha canlı renkler için 2,8K’ya kadar OLED ekran ve film izlemek için IMAX Enhanced Sertifikası ile HP’nin en sürükleyici deneyim ekranını sunuyor.

16:10 en boy oranı daha fazla içerik görüntülemenizi sağlıyor ve görüntülediğiniz içeriğin türüne göre 48 Hz ile 120 Hz arasında ayarlanabiliyor.

Meta , Gençler İçin Daha Güvenli Bir Ortam Yaratacak