South Park Oyunu Ön Siparişte

spön

Çılgın animasyon dizisi South Park, uzun süredir oyun severlerin beklediği projeler hazırlıyordu. Stick of Truth adlı oyun üst üste gelen, ertelemelerden sonra nihayet yayınlanmaya hazır.

17 yıldır süren dizi, 4 arkadaşın komik maceralarını anlatıyor. South Park televizyon tarihinin en cesur dizilerinden biri, bazı bölümlerde İsa ve Şeytan karakterlerinin de yer aldığı her türlü hükümete meydan okunan çizgi film dünya çapında milyonlarca hayrana sahip.

sp

RPG türünde uzman firmalardan olan Obsidian Entertainment tarafından hazırlanan oyun Steam’da ön siparişe çıktı. Steam üzerinden oyuna herkesten önce ulaşmanın bedeli 60 dolar. Stick of Truth, RPG türünde olacak.

2011 yılından bu yana geliştirilmeye devam edilen oyunun ilk yapımcısı bu süre içerisinde iflas etti. Fanatiklerin artık inancını kaybettiği oyun en son South Park’ın sezon finalinde tekrar kendini hatırlatmıştı. Oyun dizideki 2D görünüşe sahip olacak. Stick of Truth tek başına yeni bir diziyi andıran hikaye barındırıyor. Oyuncular seçimlerine göre bu hikayeyi değiştirebilecekler.

Nokia X Çıkış Tarihi!