Sosyal Mecralar Pilimizi Tüketiyor

pil

Sosyal mecralardaki gelişmelerden geri kalmak istemeyenlerin imdadına yetişen taşınabilir şarj aletlerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Taşınabilir şarj aleti satışı son 5 ayda 4 kat Arttı.

Günümüzde neredeyse herkesin bir akıllı telefonu ya da tableti olması, sosyal mecralarda da patlama yarattı. Dünyada sosyal mecraları en fazla kullanan ülkeler arasında yer alan Türkiye’de, sosyal platformları takip eden yaklaşık 36 milyon kişi var. Nüfusun yüzde 36’sı sosyal mecraları mobilden takip ederken, bu oran hızla yükseliyor.

Ancak sosyal mecraları mobil cihazlardan takip eden birçok kişi, akıllı cihazların şarjının çabuk tükenmesinden muzdarip. Sosyal platformların yaygın kullanımı, cihazların şarjının çok çabuk bitmesine ve birçok kişinin gün ortasında telefonsuz kalmasına neden oluyor.

pil

Taşınabilir şarj aleti satışı 5 ayda 4 kat arttı

Şarj aletini sürekli yanında taşımak istemeyen, her gittiği yerde priz aramaktan sıkılan ya da elektrikler kesildiğinde telefonsuz kalmaktan korkan birçok kişinin hayatını kolaylaştıran taşınabilir şarj aletlerine ilgi giderek artıyor. İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’da taşınabilir şarj aleti satışı son 5 ayda 4 kat arttı. Özellikle tatil sezonu öncesi Nisan ve Mayıs ayları, satışların patlama yaptığı dönem oldu.

Teknolojide son trendlerden biri olan taşınabilir şarj aletleri, özellikle günün büyük bölümünü dışarıda geçirenler, çalışanlar, öğrenciler ve interneti sık kullananlar için hayat kurtarıcı bir ürün. Her yaştan insanın satın aldığı taşınabilir şarj aletlerinin fiyatı 20 ila 150 TL arasında değişiyor. Batarya kapasitesi güçlü olan son teknoloji taşınabilir şarj aletleri ise, özellikle teknoloji meraklıları ve teknolojideki yenilikleri yakından takip edenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Lumia 830 ve Lumia 930 Yanyana