Sörf yaparken balina ile çarpıştı: “Öleceğimi sandım”

Sörf yaparken balina ile çarpıştı: "Öleceğimi sandım"

Sörf yaparken balina ile çarpışan genç adam sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte tüm detaylar.

Jason Breen, Çarşamba günü Sidney sahilinde sörf yaparken GoPro’su ile dalgaları kaydetmeyi hedefliyordu, ancak çok daha farklı şeyler yaşadı. Şans eseri kayıt yapan genç ölümle burun buruna olduğu anları kaydetti. 55 yaşındaki Newport sakini, Mona Vale sahilinde su boyunca gezinirken, bir balina sudan çıkıp üzerine kondu ve adamı yüzeyin yaklaşık 20 ila 30 feet altına sürükledi. Breen videoda “Kahretsin, az önce bir balina bana çarptı” derken, ölümle burun buruna gelmenin korkutuculuğundan söz ediyor. Genç adam “Dürüst olmak gerekirse öleceğimi sanıyordum” dedi. “Birkaç saniye boyunca ölmek demek ki böyle hissettiriyor” diye düşündüm.”

Sörf yaparken balina ile çarpıştı: "Öleceğimi sandım"

Yakınlarda bir seyirci olayı gördü ve Breen’in yeniden ortaya çıkıp çıkmadığını görmek için olan biteni kaydetmeye başladı. Şans eseri kurtulan adam kıyıya kadar yüzüp olan biteni arkadaşlarına anlatmış. Arkadaşları adamın anlattıklarına inanmayınca GoPro’su ile kaydettiği anları gösteren adam sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Breen ölümle burun buruna gelmesine sebep olan hayvanın yavru bir balina olduğu için şanslı olduğunu söyledi. Eğer yetişkin balina olsaydı, bu hikayeyi anlatacak kadar hayatta olacağını düşünmüyor. Sörf yapan milyonlarca insan olmasına rağmen genç adamın yaşadığı gerçekten de nadir bir şey denebilir. Kurtulduğu için şanslı olan adam sörfe devam edecek mi merak konusu.

Industrial CyberSecurity güncellemesi XDR özellikleriyle geliyor