Sony’nin Amiral Gemileri Gözüktü

Uzun süredir beklenen çerçevesiz Sony akıllı telefonları, net ve gerçek fotoğraflarıyla sızdırıldı. İşte Japon şirketin yeni ikilisi ve tasarımları.

Tasarım Uzun Süredir Aynıydı

Sony bundan yıllar önce çıkardığı Xperia Z ile kendine yepyeni bir sayfa açmıştı. Belirlediği tasarım çizgisini uzun süredir koruyan şirket için değişim vakti geldi. Özellikle üst düzey modellerinde yer alan birbirine çok benzer tasarım anlayışı, artık “Sony“e ait bir halde. Ancak kimilerine göre durum sıkıcı olmaya başlamıştı. Her şekilde şirket tasarımda daha köklü bir bir değişikliğe gitmek zorunda. Zira çerçevesiz telefon furyasını es geçmek mümkün değil.

Sony'nin Amiral Gemileri Gözüktü

Pek çok firmanın üst üste bu anlayışta ürettiği telefonların ailesine Sony de iki yeni üye eklemek üzere. Amiral gemisi olduğu tahmin edilen telefonlardan birinin tasarımı, halen devam eden anlayışa çok paralel. Muhtemelen yanda yer alan parmak izi okuyucu, köşeli hatlar ve cam arka yüzey bize fazlasıyla selef modelleri anımsatıyor. İkinci cihaz ise biraz daha farklı olmayı başarmış. Mat ve metal arka yüzeyin yanında daha yuvarlaksı hatlar bu kez tasarımı benzersiz hale getiriyor.

Elimizde ilk verilere göre her iki model de 5.7 inç 4K+ ekran, Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB RAM‘le gelecekler. Çıkış tarihi olaraksa CES veya MWC fuarları gösteriliyor. Tasarım örnekleri, neredeyse elimizdeki ilk somut bilgi oldu. İlerleyen haftalarda daha fazla bilgiye sahip olacağız.

LG’nin yeni V30 modeli sadece 1820 dolar!