Sony Xperia Z5+’nın görselleri ortaya çıktı

Sony Xperia S70

Sony’nin gelecek ay ki IFA 2015 fuarında Xperia Z5 serisini tanıtması bekleniyor.

Aslında firma yılda bir amiral gemisi stratejisini benimseyeceğini açıklamıştı. Ancak görünen o ki Xperia Z4 kısıtlı bir bölgede satış yapınca firma asıl silahını çekmek zorunda kaldı.

İnternete sızdırılan görselde Sony S70+ başlığı altında bir sunum sayfası görülüyor. Sunum sayfasında da bilinmeyen bir Xperia akıllı telefonu yer alıyor.

Telefonun siyah, gri ve altın rengi olduğu dikkat çekiyor. Daha önce gündeme gelen iddialarda Sony’nin yılsonu için S60 ve S70 kod adlı iki üst seviye model geliştirdiği gündeme gelmişti.

Bu iki modelin Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 olabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla da S70+ modeli Xperia Z5+’e işaret ediyor.

Sony-Xperia-S70-

Samsung’un önceki gün yapılan Unpacked 2015 tanıtımı ile yıllık amiral gemi döngüsündeki son modeller de tanıtılmış durumda ve gelecek birkaç amiral gemi modeli daha kalmışa benziyor.

Bunlardan birisi Sony’ye ait. Sony’nin en azından Xperia Z5+ modelini gelecek yıla saklayacağı düşünülüyordu. Ancak akıllı telefon pazarında bu yıl tüketicilerin beklentisine tam manasıyla cevap verecek bir Android amiral gemisinin olmaması planları da değiştirmiş olabilir.

Alphabet’e kim geçmedi?