Sony Xperia XZ2’ye Bir de Böyle Bakın

c056545d4359d85929ddeef45fd86197 1

Sony’nin bir süredir beklenen yeni amiral gemisi XZ2 artık çıkmak üzere. Her gün başka bir detayıyla gördüğümüz cihazın bu kez de farklı bir açıdan görüntüsü basına sızdı.

MWC’de Xperia XZ2 Rüzgarı

Mobil Dünya Kongresine saatler kalmasıyla teknoloji severlerin merakı daha da artıyor. Akıllı telefon pazarında da çok hareketli günler yaşayacağımız etkinlikte Sony ve Samsung’un en iyi kozlarıyla damga vurmaları bekleniyor. Bu bağlamda bir süredir tartışılan XZ2 ve ailesi bugün yeni bir haberle daha gündeme geldi.

Henüz birkaç gün önce kenarda çekilen fotoğrafları basına sızan ve tasarımıyla hayal kırıklığına uğratan XZ2 serisi, yeni açıdan bakıldığında daha hoş gözüküyor. Sözü geçen fotoğrafta cihaz, kablosuz şarj standının üzerinde oturur şekilde görüntülenmiş ve bu sayede ön yüz de açıkça gözüküyor.

Aşağıda da görebileceğiniz üzere radikal bir değişiklik bulunmuyor. Artık Sony’nin üstüne yapışan köşeli hatlar ve tuş konumları aynen korunmuş. Farklılıklar ise, aşağıda bulunan Sony logosu ve daraltılmış çerçeveler.

sss

Görselle beraber kullanılacak standart ne yazık ki açıklanmadı, fakat uzmanlara göre cihaza Qi standartlarının eşlik etmesi muhtemel. Zira bu son dönemdeki en popüler standart.

Teknoloji severlerin yeni aileyi görmek için fazla sabretmesine de gerek yok. Başlamak üzere olan Mobil Dünya Kongresinde cihazlar resmen her şeyiyle açıklanacak.

Gözümüz, kulağımız Mobil Dünya Kongresi’nde!