Sony Xperia 3 görüntülendi!

sony xperia 8 1

Sony Xperia 3 tasarımı ile karşımıza çıktı. Sony, tassarımsal açıdan küçük yenilikler sunacak. İşte karşınızda Xperia 3 tasarımı ve özellikleri.

Android telefon pazarında sürekli yeni bir şeyler deneyen ancak pek başarılı olamayan Sony, şansını 2020 yılında Xperia 3 ile tekrar deneyecek. Xperia 2 modeli tasarımsal açıdan büyük yeniliğe giden Sony, önümüzdeki yıl bu tasarımın üstünde küçük değişiklikler yapacak gibi görünüyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden ve 6 GB RAM’den alacak olan telefonda minimumda üçlü arka kamera kurulumunun yer alması bekleniyor. Xperia 3’ün tasarımında çerçevelerin daha da inceltildiği görünüyor.

Samsung Galaxy S11 için ilginç bir patent alındı

Yandan bakıldığında hafif kavisli gibi görünen ama düz bir yapıya sahip olacak olan Xperia 3’ün ekran konusunda yine farkını ortaya koyacağını düşünüyoruz. 2020 yılının Şubat ayında tanıtılacak olan yeni Xperia’nın 5G desteği ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sony Xperia 3

Sony’nin telefon pazarından sürekli çekileceği söyleniyor. Ancak Sony yılmadan yeni amiral gemisi modellerini tanıtmaya devam ediyor. Bakalım Sony, 2020’de başarılı olabilecek mi? Yoksa Sony’nin kurtuluşu orta segment mi olacak?