Sony Xperia 2 render görselleri sızdı!

gsmarena 003

Sony’nin yeni amiral gemisi modeli olacak olan Sony Xperia 2 modelinin bugün render görselleri sızdı. Bakalım Xperia 2 nasıl görünecek?

Sony, Xperia ailesine sil baştan çekerek geçtiğimiz aylarda karşımıza Xperia 1 ile çıkmıştı. Farklı en/boy oranına sahip ekranı ile dikkat çeken Xperia 1’den sonra Sony’nin Xperia 2 üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Gücünü yine Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan telefon 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek.

Sony Xperia 2 nasıl olacak?

6.1 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde OLED ekran ile geleceği söylenen Xperia 2’nin bugün ise Render görselleri sızdı. Xperia 1 modeli ile hemen hemen aynı görünüme sahip olan yeni amiral gemisi, kamera konusunda farkını ortaya koyacak gibi görünüyor.

Sony Xperia 2

Xperia 2 modelinde görünüşe göre üçlü arka kamera kurulumu yer alacak. Ancak bu kameraların çözünürlüğü ile ilgili henüz bir sızıntı bulunmuyor. Akıllı telefon pazarında uzun süredir başarı elde edemeyen Sony, yeni Xperia modelleri ile şeytanın bacağını tekrar kıracak gibi görünüyor.

gsmarena 003

OnePlus 7 Pro ve Huawei P30 Pro kamera karşılaştırması