Son Dakika: Ziraat Bankası Sistemleri Devre Dışı

Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası’nın müşteri hizmetleri numarası çalışmıyor, POS cihazlarından işlem yapılmakta zorlanılıyor ve para çekilemiyor. Edindiğimiz bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Devlet bankası olan Ziraat Bankası’nda ve Ziraat Katılım Bankası’nda teknik sorunlar yaşanıyor. Birkaç gündür POS cihazlarında yapılan işlemlerde sorunlar yaşanırken bankaların müşteri hizmetleri numarası da devre dışı. Banka yetkililerinden edinebildiğimiz bilgilere göre Ziraat Bankası şubelerinde de bugün teknik sorunlar nedeniyle pek çok işlem yapılamadı.

0850 22 00 00 ve 444 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetleri şu an da devre dışı. Aynı zamanda Ziraat Katılım Bankası müşteri hizmetlerine de ulaşımda sorunlar yaşanıyor.

Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden para çekmek istendiğinde bazen teknik sorunlar karşılaşıldığına dair de bilgiler geliyor. Ek olarak internet üzerinden yapılmak istenen bazı alışverişlerde karşı kurum güvenilir olmasına ve limit olmasına rağmen ‘Ödeme onaylanmadı, lütfen bankanızla iletişime geçin’ uyarıları geliyor.

ziraat

Farklı kaynaklardan elde ettiğimiz ve bir banka yetkilisinden aldığımız bilgilere göre Ziraat Bankası sistemlerinde 2 gündür sorunlar yaşanıyor. Dün öğle saatlerinde POS cihazlarında işlem yapamama sorunun başlamasının ardından bugün sorunlar katlanarak devam ediyor. Bankanın müşteri hizmetleri numarasının ikisi de devre dışı. İki numaraya ulaşılmak istendiğinde ‘hat düşmüyor’ ve görüşme başlamadan sonlandırılıyor.

Güncelleme: Sorun ülke geneline yayılmış durumda. ATM’lerden para çekilemiyor, ödeme yapılamıyor, müşteri hizmetleri çalışmıyor, online alışveriş devre dışı, POS cihazları ve kartlar çalışmıyor.

Twitter’da da Şikayetler başladı

İlk %100 Yerli Helikopter 2018 Yılında Havalanacak!


Yorumlar kapatıldı.