Snapchat Canlı Skor özelliğini duyurdu!

snapchat yeni ozellik

Snapchat Canlı Skor özelliği ile takipçilerine gerçek zamanlı filtreler sunmaya başlayacak. Yeni özelliğin detayları haberimizde.

Kendine has konsepti ile popüler uygulama Snapchat Canlı Skor özelliğini duyurdu. “Live Score” olarak duyurulan özellik şimdilik ülkemizi ilgilendirmiyor ancak önümüzdeki dönemde Türkiye için de aktifleşebilir.

Snapchat Canlı Skor özelliği ne işe yarıyor?

Snapchat ile kendi kendini imha eden fotoğraf ve videolar göndermek mümkün. Uygulama bir süredir filtrelere de destek veriyordu. Yeni eklenen Snapchat Canlı Skor özelliği ile ise, oynanan basketbol maçlarındaki skorları filtre olarak anlık kullanmak mümkün olacak. Örneğin bir NBA maçındaki skoru anlık filtre şeklinde görebileceğiz.

Ekranın sol alt köşesinde müsabakadaki takımları, skorlarını, maçın kaçıncı çeyreği ve hangi dakikasını olduğunu gösteren bu filtre, çektiğiniz fotoğrafın üzerine bir katman şeklinde uygulanabiliyor. Snapchat Canlı Skor özelliği stats.com isimli siteden gerekli bilgileri alarak fotoğrafınıza efekt eklenmesini sağlıyor.

Snapchat son dönemlerde gündeme sıkça gelmeye başladı. En son geçtiğimiz hafta sesli ve vidolu görüşme ile canlı yayın özellikleri ile gündeme gelmişti. Kullanıcı kitlesini artırma peşinde olan uygulama yenilikleri denemeye devam edecek. Yeni özellik şimdiden 20 milyondan fazla kullanıldı ve uygulama ilgiden memnun görünüyor. Önümüzdeki günlerde diğer sporlar ve diğer ülkelerde de özelliğin aktifleşmesi bekleniyor. İlgili özelliğin nasıl göründüğü aşağıdaki ekran alıntılarında sizleri bekliyor.

snapchat-canli-skor-ekran-goruntusu

LG G5’ten beklenen 5 özellik!