Skype’da video içerikli mesajları kaydetmek artık mümkün!

skype video mesajlar

Microsoft’un popüler mesajlaşma servisi Skype, bir süre önce masaüstü platformu için videolu mesajlar gönderme özelliğini aktif etmişti. Şimdi ise Android işletim sistemli telefonlarda bu mesajları kaydetmek mümkün.

skype-video-mesajlar

Skype gerek bireysel gerekse kurumsal alanlarda en yaygın iletişim araçlarından bir tanesi. Microsoft’un popüler servisi, yazılı ve sesli görüşmelere olanak tanıyor. Servis bir süre önce videolu mesaj gönderme özelliğini duyurmuştu. Ancak videolar kaydedilemiyordu. Bu özellik artık değişti.

Android işletim sistemi için güncelleyen yeni Skype’ta artık videolu mesajları kaydetmek mümkün. Videonun üzerine basılı tuttuğunuzda videoyu kaydetmek isteyip istemediğinizi belirleyebiliyorsunuz.

Skype 6.11 sürüm numarasıyla gelen bu güncelleme şimdilik sadece Android için yayınlandı. Google Play Store üzerinden Skype uygulamasını güncellediğinizde, artık videolu mesajları kaydedebiliyorsunuz.

Yeni güncelleme ile aynı zamanda bir konuşmadaki mesajları diğer konuşmaya iletmek için de kolaylaştıran seçenekler geldi. Bu sayede bir konuşmayı basit bir şekilde bir başka konuşma penceresine aktarabiliyorsunuz. Ayrıca artık Moji karakterleri de destekleniyor. Bu özel hareketli karakterler ile Skype görüşmeleri artık daha renkli olacak. Bu yeni özelliklerin iOS için App Store’da ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belirsiz.

Android’te rehberinizi taşımak için 5 uygulama!