Geleceğin Uygulaması Ne Olabilir ?

1 13

#İŞBİRLİĞİ

Geleceğin uygulaması nasıl ve ne olabilir?

Gelişen internet ve teknolojik cihaz dünyası, beraberinde bir çok yeniliği getirdi. Her marka ve model cihaza ait yüz binlerce uygulama geliştirildi. Bu uygulamaların bazıları hayatımızı kolaylaştırma noktasında, bazıları da eğlenceli içeriklere ulaşmak noktasında görev aldılar. Hatta bazıları, gündelik işlerimizi yapmaya dahi başladılar. Bu uygulamalar o kadar geliştirildiler ki, yapay zekaya kavuştular. Günümüz şartlarında uygulamalar, siz evinize gelmeden evinizi ısıtabiliyor.

Hatta sabahları uyandığınızda perdeleri kaldırıyor, mutfaktaki yiyecekleriniz azaldığında sizin yerinize sipariş dahi verebiliyor. Hem de sizin kullanım miktarlarınızı ölçümleyerek…mobil-uygulamalar

Eğlence sektörüne yönelik uygulamalar da, kimi zaman surat ifadelerimizi değiştirdi. Kimi zaman komik videolar çekmemize, kimi zamansa sosyalleşmemize olanak tanıdılar. O kadar gelişti ki bu uygulamalar da hiç görmediğimiz Almanyadaki halamızı, amcamızı bulabilir konuma geldik.

Her teknoloji ve mobil işletim platformu devi geleceğe yönelik yatırım amaçlı bir çok mobil uygulama projesi geliştirmeye çalışırken, sizce geleceğin uygulaması ne olabilir ?

Şuanki uygulama skalasından farklı olarak, geleceğe kalıcı olarak bırakabileceğimiz uygulamalar geliştirilebilir mi?

Belki çok yakın zamanda bir çok farklı boyutlara taşınmış mobil uygulamalarla karşılaşacağız, yakın tarihte bizi bekleyen bir çok sürpriz olabilir. Örneğin; telefonlarımızla kapımıza kadar gelmesini isteyebildiğimiz otomobillerimiz, hatta daha da ilerisi insan taşıyan dronelar… Belki mobil uygulama ile yönetebildiğimiz, robot haline dönüşebilen bir otomobil…

Tüm bunlar birer hayal ürünü olabilir mi? Peki ya her hayal, gerçek olabilir mi?