Simpsons yıldızı serinin ne zaman biteceğini açıkladı

Simpsons yıldızı serinin ne zaman biteceğini açıkladı

Simpsons yıllardır en sevilen animasyon serileri arasında yer alıyor ve şimdi dizinin yıldızı bitişi ile ilgili bilgi vermeye başladı. İşte tüm detaylar.

Simpsons yıldızı Hank Azaria, uzun süredir devam eden çizgi dizi serisinin nihayet ne zaman sona erebileceğini söyledi. 1989’da başlayan şov şu anda ABD’de 34. sezonunu yayınlıyor ve şimdiden iki sezon daha ekleniyor. People dergisine konuşan sta, Chief Wiggum ve Comic Book Guy da dahil olmak üzere dizide bir dizi karakteri seslendiriyor. Dizinin nasıl biteceği sorulduğunda, “Bunu ben de merak ediyorum. Biliyorsunuz, 35. ve 36. sezonu yapıyoruz. Muhtemelen 40’a çıkacağını tahmin ediyorum. İyi gidiyor gibi görünüyor. Son 10 ila 15 yılda ağ televizyonu için çok değişti. Ama şu anda standartlar ne olursa olsun, iyi gidiyor gibiyiz. İnsanlar hala yapmaktan zevk alıyor. Gösteriyi istiyor gibiler. Bu yüzden devam edeceğimizi düşünüyorum.

Simpsons yıldızı serinin ne zaman biteceğini açıkladı

Simpsonlar’ın “altın çağının” 1990’ların sonlarında sona erdiği konusunda geniş çapta hemfikir olsa da, son sezonlarda dizi kritik bir rönesans yaşıyor. Ancak yeni sezonlara olan ilgi yüksek olmaya devam ediyor. Bu ay, dizinin teknolojiden anlayan bir hayranı, 31 yıllık bir bölümden bir şakayı ortaya çıkardı. Yediden yetmişe seveni olan dizi bir çok hayrana sahip ve daha fazla sahip olmaya da devam edecek gibi. Özellikle 90’larda zirveyi gören dizi daha fazla içerik ile karşımıza çıkacak.

WhatsApp kullanıcıları dört gözle bu güncellemeyi bekliyordu!