Sigorta Cini internet sitesi yenilendi

Sigorta Cini Gorsel

Sigorta Cini, müşterilerine daha kolay ve hızlı hizmet verme amacıyla internet sitesinin tasarımını yeniledi. Çözüm odaklı yaklaşımıyla işlevselliği ön planda tutulan internet sitesi, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor.

Türkiye genelindeki mağazaları, internet sitesi ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile her zaman müşterilerinin yanında olan Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini; kullanıcılarına daha iyi hizmet verme amacıyla web ve mobil sitesini yeniledi. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ihtiyaç duyulan sigorta ürünleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve teklif almak artık daha da kolay. Sadece 3 adımda karşılaştırmalı kasko ve trafik sigortası teklifi sunan şirket, konusunda uzman sigorta danışmanları ile her aşamada kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Yenilenen tasarımı ile öne çıkan mobil sitesi, kullanıcıların mobil cihazlardan da aradıkları bilgilere kolaylıkla ulaşabilmelerini ve ihtiyaç duydukları ürünler için tekliflerini daha hızlı bir şekilde alabilmelerini sağlıyor. 

Soruların cevabı Sigorta Cini Blog’da

Sigorta ve günlük yaşamla ilgili pratik bilgilerle birlikte merak edilen birçok konuda kaynak sağlayan Blog da; düzenli olarak yayınlanan yeni içerikleriyle dikkat çekiyor. Sigorta pazarında daha bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturmayı hedefleyen Sigorta Cini, blog aracılığıyla Türkiye’de sigorta konusunda farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Google Chrome iOS Sürümü Açık Kaynak Oldu