Sigmo’dan Elektronik Tercüman Geliyor!

önn2

Artık ingilizce dünyanın ana dili haline gelmiş durumda. İnsanlar ortak dil olarak ingilizceyi kullanıyor.Günümüzde de ingilizce iletişimde olmazsa olmazlar arasında yer almakta.

Fakat dünyanın ana dili haline gelmiş İngilizceyi öğrenmek çok uzun bir süreden ve çok pratik yapmaktan geçiyor. Her an İngilizceye ihtiyaç duyanlar için Sigmo’da bir elektronik  tercüman üretti.

İngilizce konuşmayı bilmeyen insanlara yardım etmeye çalışan Sigmo,bu tarz diğer ürünlere benzemiyor.Tasarladığı ürün çok az yer kaplamakta ve kullanımının basit olması onun kullanışlı olmasını sağlıyor.Sigmo küçük bir kutu içerisinde olacak. Kendi diliniz ile ne söylemek istiyorsanız söylüyorsunuz ve  bu küçük alette ingilizce olarak karşı tarafa direk cevap verebiliyor.Karşı tarafın dilini anlamak istediğimizde de bu küçük makine devreye girerek denilenleri algılıyor ve kendi dilinize çevirerek aktarmanızı sağlıyor.

Sigmo’nun içerisinde  bir adet mikrofon ve bir adet hoparlör bulunmakta.Bu küçük kutu arasında Bluetooth ile bağlantı sağlanmakta. Bluetooth ile sağlanan bu sisteme Bulut deniliyor. Bulut sistemine aktarılan sesleri çevirerek size kolaylık sağlayabilecek ve hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırmış olacak.

sigmoön