Sıfır Fiat Egea fiyatları arttı! Bu para verilir mi?

Fiat Egea

Türkiye’de en çok tercih edilen sedan otomobil Egea’nın fiyatları arttı. İşte Sıfır Fiat Egea fiyatları.

Türkiye’de en çok satan otomobillerden birisi de Egea diyebiliriz. Bu durumun sebebi ise Egea’nın segmentindeki diğer rakiplerine oranla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olması. Geçtiğimiz yılın başlarına kadar 100.000 TL altına hatta 80.000 civarlarına sıfır bir Egea almak mümkündü.

Şimdilerde ise en ucuz Egea için bile hatırı sayılır bir meblağı gözden çıkarmanız gerekiyor. Elbette rakiplerine kıyasla baktığımızda Egea’nın fiyatı yine uygun diyebiliriz. Son gelen güncelleme ile birlikte Fiat Egea fiyatı biraz daha normal seviyelere indi.

Bir ara en ucuz Egea için 130.000 TL’nin üzerinde bir fiyat ödemek gerekiyordu. Son yapılan güncelleme ile en ucuz Egea için istenen fiyat 123.900 TL’ye kadar geriledi.

Bu arada şunu da belirtmek gerekiyor. Hali hazırda pazardaki stok sıkıntısı devam ediyor. Fakat yaz aylarına kadar sıfır otomobilde yaşanan stok sıkıntısının tamamen bitmesi ön görülüyor. Bilindiği üzere şu aralar sıfır otomobilleri toplayıp, liste fiyatının çok daha üzerine satmak trend olmuş durumda.

Hatta bazı yetkili satıcılar bile sıfır otomobilleri kendi bünyelerinde satıp, sonra 2. el showroom’larında liste fiyatının üzerine satıyorlar.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri sıfır Egea fiyatları ile başbaşa bırakalım. (Diğer modellerin fiyatları için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

İşte Sıfır Fiat Egea Sedan fiyatları

fiat egea

1.4 Fire 95 HP Easy Manuel Benzinli
Kampanya Fiyatı: 123.900 TL