Shop Heroes Android’e çıkarma yaptı

shop heroes rpg out now on android and ios devices 494415 2

RPG sevenler için güzel bir haberle karşınızdayız. Shop Heroes; Android ve iOS’a çıkarma yapacak. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Gerçek yaşamdaki deneyimi oyunculara yansıtan oyun sizlere uzun süre ekrana bağlayacağa benziyor. RPG sevenler Rol Yapma adı verilen oyunları sevmeleriyle bilinirler. Yeni oyun Shop Heroes ücretsiz bir oyun. Oyunda kazandığınız deneyimlerle karakterinizi geliştirip özelleştirebilirsiniz.

Daha fazla geliştirme ve özellik almak istiyorsanız paraya kıymak durumunda kalıyorsunuz. Son derece ilginç bir özelliğe ve oynanabirliğe sahip oyun dikkat çekeceğe benziyor. Öte yandan oyunda; El yapımı araçları ve gereçleri de kullanabileceksiniz.

shop-heroes-rpg-out-now-on-android-and-ios-devices-494415-2

Android kullanıcıysanız oyunu, Google’ın Mağazası’ndan, Google Play Store’dan indirebilirsiniz. iOS kullanıcıysanız, Apple’ın Uygulama Mağazası, App Store’dan da oyunu indirip oynayabilirsiniz. Haberimizde de bahsettiğimiz gibi oyun Ücretsiz bir oyun. Oyun için Android cihazınızın işletim sisteminin Android 4.1 ve üzeri eğer iOS kullanıcıysanız; işletim sisteminizin iOS 8.1 ve üzeri olması gerekiyor.

HP’den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı