Sharp Aquos S3’ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Sharp Aquos S3 2

Bildiğiniz gibi Sharp çok yakında Aquos serisinden yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Sharp Aquos S3 adını taşıyan bu yeni telefon daha önce gelen sızıntılarla ortaya çıkmıştı. Yeni akıllı telefonunu çok yakında resmen tanıtmaya hazırlanan Sharp, Aquos S3’ün tanıtılacağı etkinliğin tarihini açıkladı.

Sharp Aquos S3, 6 inç ekran ve çift kamerayla geliyor

Sharp CEO’su tarafından yayınlanan açıklamayla, Aquos S3’ün 28 Mart’ta resmen tanıtılacağı duyuruldu. Sharp yeni akıllı telefonunu Vietnam’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Hatırlayacağınız gibi Sharp geçen hafta da Aquos S3 mini’yi resmen tanıtmıştı. Aquos S3 mini 5.5 inç ekranla gelirken, haftaya tanıtılacak bu yeni model 6 inç ekranla geliyor. İki model arasındaki bir diğer önemli fark da kamera konusunda olacak. Aquos S3 mini’de tek arka kamera bulunurken, Aquos S3’te 13 + 12 megapiksel çift arka kamera olacak. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel.

Sharp Aquos S3’ün diğer özelliklerine gelecek olursak, Snapdragon 630 yonga setiyle çalışan telefonda 4/6 GB RAM, 64/128 GB depolama alanı ve 3100 mAh batarya bulunacak.

Sharp Aquos S3

Üç Yeni Samsung Galaxy J Ortaya Çıktı