Sharp akıllı telefon hazırlığında

sharp phone

Bir zamanların efsane firması Sharp, piyasada son zamanlarda popüler hale gelen çerçevesiz akıllı telefon hazırlığını sürdürüyor.

Son zamanlarda birçok üretici akıllı telefon pazarında çerçevesiz hatları ile öne çıkan modelleri ile yarışa katılıyor. Son olarak bir zamanların teknoloji devi Sharp bu kervana katılmaya karar verdi.

2013 yılında hatırlanacağı üzere Sharp Aquos Crystal isimli model ile piyasaya girilmişti. 80.5 ekran-ön panel oranı ile çok farklı bir şekilde pazardaki yerini almıştı. Bu tasarım ile piyasada kendine yer edinen Çinli üretici Xiaomi’nin Mi Mix modeline benzeyen hatlarla ilgiyi üzerinde toplamıştı.

Halihazırda 28 tane akıllı telefonu piyasaya sürmüş olan Sharp, 29. modeli ile piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor. Sharp Aquos S2 adını alacak olan model yüzde 84.95 ekran-ön panel ölçeği ile pazarda ön planda olmak için yarışacak. 5.5 inç olan ekran ince çerçevelerden dolayı 5 inçlik bir gövde de kendine yer bulabiliyor. Firma ekranın üst kısmında ahize ızgaras bölümü ve ön kamera ile sensörlere küçük bir bölüm hazırlamış. Bunun yanında ürünün her yerinde ekran izlemine rastlanabiliyor.

Sharp tarafından son zamanlarda popüler hale gelen çerçevesiz ekranlı akıllı telefonlar pazarına katılacak olan bu ürünün, 8 Ağustos tarihinde Pekin dahilinde tanıtımı yapılacak. Sharp bu ürünüyle Asya kıtasının en büyük ekonomisi olan Çin içinde iyi bir pazar yakalamaya çalışacak.

Dünya’nın En Kalabalık Ülkesi Çin’de İnternet Kullanan kişi Sayısı 751 milyona Ulaştı