Sevdiklerine Yeni Yıl Hediyesi Gönder Kampanyası

Media+Markt+3

Media Markt’ın, online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için “Türkiye’deki sevdiklerine yeni yıl hediyesi gönder” kampanyası başlatıyor.

Yurt dışında yaşayan 5 milyon Türk vatandaşının 4 milyonunun Batı Avrupa’da yaşadığına dikkat çeken Media Markt E-Ticaret Direktörü Mehmet Çelikol kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bu kampanyadaki temel amacımız; yurtdışında yaşayan ve ailesinin bir kısmı Türkiye’de olan vatandaşlarımıza, uzakta olsalar dahi sevdiklerine süpriz yapabilceklerini hatırlatmak. Vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Almanya, Hollanda ve Fransa’da başlattığımız internete özel kampanya ile onlarca kategori ve ürün çeşidinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz. Yeni yılda sevdiklerinin yanında olamasalar da onları mutlu etmek isteyenler mediamarkt.com.tryi ziyaret edebilirler. Kampanyamız 27 Aralık’a kadar devam edecek” dedi.

Media+Markt+3

Düşük fiyat, bol çeşit ve kaliteli hizmet anlayışı ile son teknolojiyi tüketiciyle buluşturan Media Markt, sadece internete özel başlattığı kampanyada, uzaktaki sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere pek çok farklı kategoride hediye seçenekleri sunuyor. Kampanya ile Almanya, Hollanda ve Fransa’da yaşayan Türkler, mediamarkt.com.trye girerek; en yeni akıllı telefondan, full HD Smart LED TV’lere, şarjlı el süpürgesinden, dikiş makinesi ve saç kurutma makinelerine kadar pek çok farklı kategorideki ürün grubunda diledikleri ürünü, Türkiye’deki yakınlarına yılbaşı hediyesi olarak gönderebilirler.

TP-LINK TD-W8980 N600 İnceleme