Hediyenizi Apple’dan Seçin, AIDS’e Karşı Savaşı Destekleyin

apple store red

Dünya AIDS günü anısına RED uygulamaları Apple Store’da. AIDS farkındalığını arttırmak için RED uygulamaları 2 hafta boyunca Apple Store’da yer alacak.

Bugün Apple Store’a girdiğinizde, mağazanın farklı bir yapıda karşınıza çıktığını göreceksiniz. Apple’uın RED Organizasyonu ile birlikte AIDS farkındalığını arttırma çalışması çerçevesinde tüm Apple Store ve uygulamalar kırmızı olarak karşımıza çıkıyor. 2 hafta sürecek olan bu etkinlikle birlikte uygulamalardan elde edilen gelir RED organizasyonuyla birlikte ve AIDS ile savaş için Global Found’a verilecek.

apple-store-red

Apple’ın RED ile birlikte daha önce de çalışmaları bulunuyor. Geçmişte RED serisi ürünlerde piyasaya süren Apple, sosyal sorumluk kampanyasını Apple Store’a taşımış durumda. Sadece mağaza ve uygulamaları kırmızı renge boyamakla kalmayan Apple,  Monument Valley gibi popüler oyunlar için ek bölümlerde sunuyor. 7 Aralığa kadar devam edecek olan kampanya süresince, Apple Store’dan indirilen her uygulamanın geliri vakfa aktarılacak. Ayrıca Apple, 28 Kasımdaki Kara Cuma ve 1 Aralıktaki Dünya AIDS günü içinde özel etkinlikler planlıyor.