Sennheiser, yeni Accentum Wireless SE’yi piyasaya sürdü

Accentum Wireless SE

Sennheiser, popüler Accentum Wireless kulaklıklarının özel bir sürümü olan Accentum Wireless SE modelini piyasaya sürdü.

Accentum Wireless SE bu yeni model, standart sürümden iki önemli fark içeriyor: Sennheiser BTD 600 Bluetooth adaptörü ve kulaklık üzerindeki renkli vurguluyor. Accentum Wireless SE, kutuda Sennheiser BTD 600 Bluetooth dongle ile birlikte geliyor. Bu dongle, özellikle Bluetooth kulaklıkları PC veya Mac ile eşleştirmeyi kolaylaştırmak ve yerleşik Bluetooth işlevine göre ses kalitesini artırmak için tasarlanmış.

Accentum Wireless SE 2

Adaptör, aptX ve aptX Adaptive teknolojilerini destekleyerek daha yüksek kaliteli ses ve düşük gecikme sağlıyor. Sennheiser, dudak senkronizasyonu sorunlarını önlemek için adaptörün yeterince düşük gecikme sunduğunu belirtiyor, bu da özellikle video izlerken veya oyun oynarken daha kesintisiz bir deneyim vaat ediyor.

Ayrıca, kutuda yer alan USB-A dongle’ın, USB-C bağlantı noktalarına takılabilmesi için bir adaptör de sağlanıyor. Bu özellik, cihazlar arası uyumluluğu artırarak kullanıcıların daha geniş bir yelpazede cihazla sorunsuz bağlantı kurmasına olanak tanıyor.

Accentum Wireless SE, Sennheiser’ın yüksek kaliteli ses performansını daha da pratik bir kullanım deneyimiyle birleştirerek hem ses hem de bağlantı kalitesini ön plana çıkarıyor. Cihazın küresel pazarda ne zaman satışa çıkacağı ise şu an için belirsiz. Cihazın yaklaşık fiyatı ise 166 dolar olacak.

Intel, yeni Core Ultra 200S işlemcilerini duyurdu